Следвайте ни

Кой е най-популярният влогър в България?

Каналът му има над 350 000 абонати

viber icon

Слави Панайотов е един от най-популярните видео влогъри в България. Той се превърна в истинска сензация сред децата и вече е следван от стотици хиляди потребители в интернет пространството.

Момчето е популярно в мрежата като Слави от The Clashers. Създал е един от най-бързо разрастващите се български канали канали с над 350 000 абонати у нас и в чужбина. Някои от видеата му имат повече от 1 милион гледания. Акцентът във видеокласациите е мистерията.

„Може би напипах точната стратегия, която комбинира приятна и образователна информация и го направих в такъв формат на топ класации, които лесно се възприемат от децата”, каза влогърът в ефира на „Здравей, България”.

Той допълни още, че всичко е започнало на шега.

„Каналът стартира като канал за игри. След като направих първото си видео, ми допадна да показвам някакви неща, свързани с игрите. Малко по малко започнах да вкарвам нова техника. Един хубав ден дойде прекрасната идея за топ класации, която продължава и до днес”, каза още Панайотов.

Той споделя, че всъщност е завършил Хотелиерство и туризъм в Холандия, а поддържането на канала му е хоби. 

„Образованието ме интересува. Това е една от причините да направя и книга. Всъщност тази книга е нещо тотално различно от това, което се случва в интернет. Казва се „Топ мистериите на България“ , допълни Слави.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?