Следвайте ни

Кметът Тотев е на първа молитвена закуска при Тръмп

Цветан Цветанов участва за пети път в събитието

Шефът на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на  партията Цветан Цветанов ще участва за пети пореден път в Националната  молитвена  закуска във Вашингтон. Тази година тя се дава за втори път от президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщи пресцентърът на ГЕРБ в понеделник.

В  делегацията на ГЕРБ за форума за първи път участват и зам.-председателят на  ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на  Бургас Димитър Николов и  кметът на Пловдив Иван Тотев. Националната молитвена закуска е международен форум, който  се организира съвместно от Белия дом и Конгреса на САЩ.

И този път Цветанов ще бъде придружаван от депутата от  ГЕРБ-Русе и член на Изпълнителната комисия на партията Пламен Нунев.  Провежда се ежегодно  през първия четвъртък на февруари.  

По време на закуската, освен президентът на САЩ, традиционно  присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус,  висшата администрация, въоръжените сили на САЩ,  както и дипломати, бизнесмени,  политически, религиозни, научни, стопански и държавни лидери от различни  държави.  

По време на посещението си в САЩ Цветан Цветанов ще проведе  и редица срещи с представители на правителствения и неправителствения сектор. /Марица.бг

 

Росен Саръмов

Репортер - екип "общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?