Следвайте ни

Кирил Петков за новия премиер: По биографиите ще ги посрещнем, по делата ще ги изпратим

viber icon

Никой не ме е канил в екипа на Пламен Николов, а и след това, което видяхме вчера, доста ясно показа, че няма да оставам в този екип, заяви служебният министър на икономиката Кирил Петков.

Петков каза още, че не познава лично предложения за премиер Пламен Николов, но е видял биографията му, която му изглеждала добра.

“По биографиите ще ги посрещнем, по делата ще ги изпратим. В момента е важно надеждата, която се даде на хората да не бъде загубена”, заяви служебният министър.

Петков беше гост на учредяването на “Алианс Българско Черноморие” в курорта Зл. пясъци.

Независимо кой е екипът, аз много бих се радвал всички проекти, които стартира министерството на икономиката, които не са завършени, да не спират.

Петков е говорил със своите зам.-министри когато влезе нов екип, да прекарат с него достатъчно време, за да им обяснят какво са заварили и какво са стартирали, за да са сигурни, че няма да има връщане назад.

Кирил Петков е категоричен, че ще остане в България след като сдаде поста и ще следи внимателно процесите.

“Ще ме виждате често, ако нещата не вървят добре, включително и на улицата”, каза Петков като допълни, че протестите са нещо хубаво.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Фори

Фори

31.07.2021 | 07:49

единствения му недостатък е че е честен и почтен и не краде.Няма никакъв шанс. Тука трябва да си лизач и калинка

Отговори
2 0
Абе Кики къде съ ръгаш с рогите

Абе Кики къде съ ръгаш с рогите

30.07.2021 | 22:58

Е нема лошо да носиш като незадоволен чифут християнското име Кирил На онзи Митрополит Кирил който ви е кръщавал наведнъж по 200 -300 чифута само и само да ви спаси от газовите камерки на Майн Фюрер Но пък е многонагло и неблагодарно по чифутски за 3 секунди след публикация да натресеш 5 минуса което пък бързо разкрива къде е чифутското гнездо на Юдите

Отговори
0 1
А стига крадете Сърдит Петко Празна торбичка

А стига крадете Сърдит Петко Празна торбичка

30.07.2021 | 20:46

Е тоя вече май е повярвал в Бог и почна да го цитира репликира имитира и даже като неговия личен приятел Василев да краде интелектуална собственост Ами той Господ ни го е казал бре серсем По делата ще разпознавате Юда Той е сред вас Плагият пущиняк

Отговори
2 6
Кирил

Кирил

30.07.2021 | 21:11

Не разсъждавай, защото не ти се отдава

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?