Следвайте ни

Кирил Петков се отказал от канадското си гражданство преди да стане министър

viber icon

Спокойно мога да кажа, че аз - като Кирил Петков, направих отказ от канадското си гражданство преди да встъпя като министър.

Това заяви служебният министър на икономиката Кирил Петков в кулоарите на парламента. Повод стана питането на депутата от "Има такъв народ" Димитър Гърдев към министъра на външните работи Светлан Стоев по темата.

Знаех, че съществува тази процедура и в първия момент, в който бях поканен като министър, направих този отказ и той е нотариално заверен, имам пълната документация, обясни Петков.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Май взехте да дявате, А?

Май взехте да дявате, А?

13.08.2021 | 20:29

Дядо путин задейства слафчо и сега се очаква ГЕРБ и.т.н. да "спасяват" държавата. Явните и скрити рублофили дпс, герб и итн станаха само - ЯВНИ. Магнитски ще отмъсти подобаващо, тези партии ще са в основата на всеобщото страдание. Апропо, Божков и Цв. Василев чакат в засада. Картаген ще бъде разрушен и пустинята (Дубай) ще се стори тясна за някои.

Отговори
1 1
FARAON

FARAON

13.08.2021 | 19:57

ИМА И ОБРАТНА ПРОЦЕДУРА, ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ :) ЩОМ КАНАДСКИТЕ С В И Н Е ДАДОХА ГРАЖДАНСТВО НА ВИКИ МАРИНОВА И НА ТЕБ ЩЕ ДАДАТ. В КРАЕН СЛУЧАЙ МАГАРЕШКИТЕ П И Ч К И ОТ MI-6, ЩЕ ТИ ИЗДЕЙСТВАТ АВСТРАЛИЙСКО ИЛИ НОВОЗЕЛАНДСКО. ДА НЕ ТЕ ГЛЕДАМ.

Отговори
0 3
СТАР ИЗЧЕГЪРТВАЧ

СТАР ИЗЧЕГЪРТВАЧ

13.08.2021 | 19:51

А БЕ СЛАВЧОУУУ, НАЛ ЩЯИМИ ДА ЧАГЪРТАМИ ГЕРБ И ДеПиСету бре ЧАЛГА ВОЖДЕ? МИ ТО ЗА ДеПиСету ВЕЧИ НИЩУ НИ СЪ ЧУВА, АМА ПЪК ЗЕХМИ ДА ЧАГЪРТАМИ МИНИСТРИТИ ДЕТ ЧАГЪРТАТ ГЕРБ И ДеПиСету. А БРЕ УЙчиндолски ХАЙРСЪЗ, ДА НЕ СМЕ НОВИТЕ ИБРИКЧИЙ НА ДУГАНЧУ БРЕ КЕРАТА?

Отговори
4 0
Кука

Кука

13.08.2021 | 19:08

Петков лъже като дърт Циганин .Отказването от Канадско гражданство , трае 6 месеца . Кога се отказа и стана министър. Лъже .

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?