1553
Следвайте ни

Кирил Петков: Говоренето срещу ваксините влияе на смъртността

viber icon

Лекарският съюз поиска  да се включи в инициираната от премиера комисия от експерти, сред които и представители на партия „Възраждане“ за зелените сертификати. Темата със състава на комисията коментира за първи път и Кирил Петков в специално интервю за bTV.

На въпрос дали говоренето срещу ваксините има пряка връзка със смъртността, той отговори, че това категорично е така.

Премиерът посочи още, че в комисията, в която влизат представители от „Възраждане“, са и професор Радка Аргирова, и доц. Атанас Мангъров.

 
Цялото интервю с премиера Кирил Петков може да видите в предаването „Тази неделя“

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

ВАКСЪР МАКСЪР

ВАКСЪР МАКСЪР

16.01.2022 | 11:41

Баба Яга и Бабиното внуче - все експърти по коронавируси. Искат да пробутват задължително ваксините "за ланския сняг", които изобщо не работят за новите щамове, особено за омикрона. Търговски пътници. Да ги направим и политически пътници.

Отговори
1 1
Мутра

Мутра

16.01.2022 | 09:58

абе, вие като се разболеете при кой ще ходите ? При лекар или ще ви лекува някой конспиратор ?

Отговори
1 4
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ

16.01.2022 | 08:22

Говоренето срещу ПАДИШАХА ВОДИ ДО СМЪРТНОСТ .....Скоро във учебниците по история ще прочетете и Българските деца ще учат че Левски Ботев Караджата са били АНТИВАКСЪРИ ЕДНИ едни съвремени МАНГЪРОВЦИ и ЧОРБАНОВЦИ и смърта на милиони Българи през вековете по време на Априлското въстание Баташкото клане там горе на Шипка край Плевен просто са били плод на това ГОВОРЕНЕ ЗАЩОТО ТОЙ ПАДИШАХА СЕ Е ГРИЖИЛ ЗА НАРОДНОТО ЗДРАВЕ Ще четем в историята че опожаряването на Перущица Батак Стара Загора са точни и навремени санитарни медицински мерки във връзка със ГОВОРЕНЕТО И МНОГО ГОВОРЕНЕТО и оттам смъртност Дотук добре разчетохме посланието на великия чифутин Кирчо изпратен от задграничните му ментори от Хавърд и Уолтстрийт да ни осветлява със великите им промисли и библията им на Мамона Въпроса е дали ще могат да напишат в новата История на света че лагерите Освиенцим Дахау Треблика не са били места за истребване а ОБУЧИТЕЛНИ ЦЕНТРОВЕ ЗА ПАЗЕНЕ НА ТИШИНА И ПРИУЧАВАНЕ НА ЕДНИ ИНДИВИДИ ДА НЕ ГОВОРЯТ МНОГО ЗАЩОТО СА ВИНОВНИ ЗА ГОЛЯМАТА СМЪРТНОСТ ПО СВЕТА А част от тези индивиди просто са ИЗГОРЕЛИ НА ИЗПИТИТЕ и са БИЛИ РАЗСТРЕЛЯНИ СЪС ТРУДНИ ВЪПРОСИ ОТ ИЗПИТВАЩИТЕ и никога не е имало Холокост а просто борба и мероприятия със Говоренето и Смъртноста ЧИСТО МЕДИЦИНСКИ проблем и взети решения от тогавашните Управляващи Разединена Европа в желанието си да я Обединят в една здрава ВАКСИНИРАНА против ГОВОРЕНЕТО АРИЙСКА НАЦИЯ Дали новите чифутски мекерета пуснати по Света да създават нов ред и да се борят срещу ГОВОРЕНЕТО няма да доведат до ПО ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ и какво ще пише за тях в Новата История на Света Хубаво е да се замислят ако изобщо имат мисловна дейност.Защото и ние ГОВОРЕЩИТЕ СЕГА можем да пишем и пренаписваме историята

Отговори
3 3
Биби

Биби

16.01.2022 | 06:17

Нали си се разболяваш, дори ваксиниран. Това, че прекарваш по-леко е относителна работа. Причината е, че ваксината е световна конюнктура, няма как нашите управници да не натискат за това. Разбираме ги в известен смисъл, но от тях поне зависи да няма задължително условие за ваксиниране на цели браншове. Още повече, че бяха две ваксини, сега още една бустер, после ще трябва пак и пак.... до кога???? Тези не изпитани ваксини! ААА НЕ!

Отговори
8 4
Гошо

Гошо

15.01.2022 | 23:51

Тази вечер отварям хладилника и представяте ли си оттам изскача професор Аргирова с една торба ваксини...

Отговори
10 4
Дерзай, доц. Мангъров!

Дерзай, доц. Мангъров!

15.01.2022 | 22:50

Дано да успееш да убедиш европодлогите, че се държат параноично и да ни отървеш от унизителния фашистки зелен сертификат. Недопустимо е да се разделят хората по медицински признак! Неморално и отвратително е! И опасно...

Отговори
26 8
Jjj

Jjj

15.01.2022 | 22:21

Този премиер ми мяса на Софиянски с таз ехидна усмивка, от лицемерните хора е , купен е от фарма индустрията това е ясно. Тез вакси не пазят а само ускоряват смърта на човек това не го ли разбрахте. Искам официално да обявят състава им .

Отговори
24 6
Кире

Кире

15.01.2022 | 22:20

Срещу Аргирова е водено дело от ДС по СПИН афера. През 90те заедно с Мими Витков проспаха заразяването на здрави хора със СПИН. Работила е за СЗО пак по това направление. Експерт ли е?

Отговори
22 5
Точен човек

Точен човек

15.01.2022 | 23:36

Няма случайно избрани хора. Целта е ясна.

Отговори
16 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?