Следвайте ни

Кирил Добрев: Ще участвам в изборите за лидер на БСП, за да бия Нинова по нейните правила

viber icon

"Като сме приели тези правила, дайте да я бием по нейните правила!. Това заяви останалият единствен конкурент на Корнелия Нинова в преките избори за лидер на БСП досегашен неин заместник Кирил Добрев. Той дойде за среща със столичните социалисти, организирана вчера. 

Според него отказът на Нинова да присъства на дискусията е за нейна сметка.

"От това губи БСП, всички ние имаме своето мнение за развитие на държавата и партията. Начинът, по който се опитва да пропусне дебатите и срещата с другите кандидати, е обиден за БСП", каза Добрев.

"Цялата тази кампания я бяхме замислили както я правят нормалните социалистически партии в Европа, а там всяка седмица имаше дебати по различни теми. Силата на социалистите е в палитрата от различни мнения и хора, съжалявам, че това не се получи при нас, че Нинова пропусна всички дебати, а от това губи партията", каза още той.

По думите му, има основание да се смята, че изборите са опорочени, като даде пример, че дори не се знае колко са членовете на БСП.

"Но смятам, че единственият начин да противодействаме е да участваме, за да можем с хората, които ни подкрепят, да спрем начина, по който искат да правим избори", каза още Добрев.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

мхм

мхм

09.09.2020 | 09:33

Изключително антипатичен б.оклук...

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?