Следвайте ни

Кирил Добрев с култов коментар: И Лукашенко го избраха с 80%

viber icon

Тежкото поражение на изборите от Корнелия Нинова не развали чувството за хумор, което демонстрира Кирил Добрев. Той остана на второ място с 15 процента.

На въпрос приема ли за честен вчерашния вътрешнопартиен избор, Добрев отговори:  "Какво да ви кажа. Имам съмнения, той и Лукашенко го избраха със 80 процента, но има хора с различно мнение"

Добрев поздрави Нинова и си пожела симпатизантите на левицата да бъдат толкова мотивирани и при гласуването на парламентарните избори:   

"Вчерашният ден показа, че рухнаха няколко мита. Първият, че аз едва ли не съм кандидатът на ГЕРБ или кандидатът на ДПС, или кандидатът на вътрешната опозиция. Всичките близо осем хиляди гласа те са гласове по любов, затова да я има БСП, да бъде БСП на следващото поколение, на младите хора.  

Не съм очаквал някакви други различни резултати. Аз съм човек реалист, гледайки възрастовата граница в БСП, това са процентните съотношения и аз съм доволен от този резултат".

Очаква се малко по-късно днес първи коментар за вътрешните избори в БСП да направи и Корнелия Нинова

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Кирчо Сакът

Кирчо Сакът

13.09.2020 | 17:53

465 000 DM кеш...

Отговори
1 0
рада

рада

13.09.2020 | 17:09

Поведение на хулиган. Не може да си симпатичен и приемлив нито за младите, нито за старите. Така че ориенторай се към друга партия, защото и без това идеи нямаш.

Отговори
2 0
40-те фирми

40-те фирми

13.09.2020 | 16:37

Гледай си бизнеса, Кирчо! Заедно с приятелчето ти Гергов не знам какво ще обяснявате на Пеевски и Борисов след този грандиозен провал на схемите ви.

Отговори
4 0
Социалист

Социалист

13.09.2020 | 16:35

Не го е срам. Изборите са за това. Безочлив наглец.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?