Следвайте ни

Казват кога се затягат мерките срещу заразата

viber icon

Ще има ли затягане на мерките срещу коронавируса. Днес здравните власти ще съобщят какви действия ще предприемат заради усложнената обстановка с разпространението на COVID-19 у нас. Това ще стане на седмичния брифинг на Националния оперативен щаб в Министерския съвет, който започва в 10 ч.

Само за седмица областите в червено се увеличиха с още четири и вече са 12. Там заболелите са над 120 души на сто хиляди население. Едва четири останаха в жълт цвят.

На фона на това проблемът с доставките на ваксини продължава и тази седмица, което накара правителството и Европейският съюз да вземат спешни мерки.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пловдив

Пловдив

11.02.2021 | 09:29

Нищо няма да сътворите за енти път,защото не експертите,а т.улупа диктува. Това е най-големия проблем. Изобщо не трябваше да отваряте молове и фитнеси. Видели ли сте какво се случва? Десетки набутани вътре,без дистанция. Ясно ,че ще изтървете положението. Вижте какво става в Европа и последвайте техния пример. На ваксините не разчитайте,защото масово не искат и няма да се ваксинират. Все пак не всеки е съгласен да бъде опитна мишка,а точно това се случва в световен мащаб.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?