2374
Следвайте ни

Казвам се Христо Петров, артист и изпълнител

viber icon

Първото заседание на комисия с Ицо Хазарта се превърна с яко шоу, заслугата за което има и депутатът от ГЕРБ Петър Николов. Но всичко по реда.

20 депутати се събраха този следобед в една от залите на Парламента, за да се запознаят като членове на Комисията по наука и образование.

 Пламен Николов, Хазарта, Анастасова и Красимир Вълчев на първото заседание

Присъствието на Христо Петров - Хазарта привлече вниманието на "Марица". Имаше защо. Председателят на групата Ирена Анастасова от БСП откри заседанието с просто предложение: всеки да се представи. И макар че около масата бяха куп бивши министри плюс проф. Андрей Чорбанов, лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, Елисавета Белобрадова от ДБ, всеки чинно си каза името, образование, кариера и с какво може да бъде полезен

Това роди забавните моменти. Комисията откри, че доминиращи са философите, както отбеляза Пламен Николов, кандидат за премиер на Слави Трифонов, върнал мандата. 

Като истински бургазлия Христо Симеонов се похвали, че училището, в което преподава, е номер 1 в България. С усмивки някои от колегите му, сред които и пловдивчанинът Росен Костурков, обявиха същото за своите.

Петър Николов, ГЕРБ

Дойде ред и на Хазарта, заместник на комисията. "Казвам се Христо Петров, артист и изпълнител, за първи път депутат", започна прочутият рапър, "Завършил съм НГДЕК, 5 години съм бил в един клас с господин Петър Николов", обърна се Ицо към депутата от ГЕРБ, сядащ през няколко места от него, "За разлика от другите не съм бил преподавател и министър", продължи Хазарта с намигване и обясни как може да бъде полезен на комисията. Иначе музикантът демонстрира своя стил с карирани панталони и спортно сако.

След няколко души дойде редът и на Петър Николов, който отвърна достойно на чувството за хумор, показано от Хазарта.

"Както беше споменато, бил съм 5 години съученик с Христо Петров. Също и 4 години заместник на министър Красимир Вълчев. Очевидно съм без качества, но с връзки", изстреля Петър Николов, доцент по Политически науки в НБУ.

Думите му предизвикаха смях в залата. Включително и усмивка на Хазарта, който показа палец на одобрение към бившия си съученик от Класическата в София.

Шоуто изпусна доцентът по онкология от Варна д-р Антон Тонев, преподавател в тамошния МУ. Лекарят, който е шеф на Здравната комисия от квотата на Харвардите, точно в този момент нахлу и запъхтян се представи последен. 

Иначе комисията даде заявка са супер качество, с което друга трудно ще се похвали. Освен куп професори, доценти, преподаватели, там са бившите министри Красимир Вълчев, проф. Костадин Ангелов и Деница Сачева (ГЕРБ), Петър Чобанов (ДПС).

 

 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Тои

Тои

06.01.2022 | 12:15

Скапан НАРКОМАН

Отговори
2 0
Тои

Тои

06.01.2022 | 12:14

Цьрвул

Отговори
2 0
Събирайте си партакешите чифутски

Събирайте си партакешите чифутски

05.01.2022 | 22:27

Всяко чифутско купеле и пръ .дня нейстово се защитава в чифутската Мекица С което се доказват поне три обосновани предположения 1 во В Мекица е пълно и прелива от чифутски изпражнения 2 ро Бродещите тролове чифутски в Мекица са повече от всички чифути по Света 3то И не последно 4 то Последно Мекица и чифутите скоро ще последват съдбата на семката си чифутска Ще се возят в конски вагони Безплатно Те обичат безплатното щом други го плащат Ще платим разбира се за тяхното извозване в посока На майната им Нали

Отговори
5 3
Тиква

Тиква

05.01.2022 | 22:17

Ицо би банкянската мутра насред София като куцо пиле домат.

Отговори
4 8
Маклайна

Маклайна

05.01.2022 | 21:22

Давайте, хейтъри, ни паричките му имате, ни балета, ни акъла.Да плювамееее

Отговори
3 8
Време е

Време е

05.01.2022 | 21:11

Ице, хайде иди да дръпнеш една "линийка".

Отговори
9 3
Хазарт -  Залагане на случайност

Хазарт - Залагане на случайност

05.01.2022 | 20:49

Къф си ти ва каунь Бегай си слагай въжето на някой по здрав клон другарю Случайност

Отговори
6 5
в гъзъ

в гъзъ

05.01.2022 | 20:33

на ицо продажника

Отговори
9 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?