Следвайте ни

Караянчева: Страх ме е тази вечер, нека сведем глава пред героите

viber icon

Председателят на парламента Цвета Караянчева заяви, че има опасения за освирквания по време на тържественото отбелязване на Съединението тази вечер в Пловдив.

Страх ме е тази вечер. Нека да сведем глава пред героите. Когато трябва да говорим помежду си – нека да го правим цивилизовано, призова Караянчева.

Тя коментира и скандала между ГЕРБ и президентството по повод изхвърления венец пред паметната плоча в хана на Тома Кацигра в Първенец. Караянчева беше категорична, че именно протоколът на президента е премахнал цветята от ЖГЕРБ-Пловдив.

С г-н Марешки се преговаря доста трудно. Ние имахме дълги разговори и изложихме няколко варианта. Той не искаше да разпише, защото смяташе, че ще го окомплектоват с управляващата коалиция. Перспективата да бъде окомплектован с ДПС и БСП е по-лошият вариант. След дълги разговори той наистина даде подписите на 10 народни представители, каза още Караянчева.

Тя определи Марешки като състоятелен човек. По думите й концесията на плажа не би сменила разбиранията му.

Ние имаме ясна задача и тя е обсъждане на нова Конституция. Ние трябва да убедим опонентите си, дори и тези от опозицията, че има смисъл да водим този разговор, посочи още Караянчева.

Коментари (4)

АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

07.09.2020 | 12:49

ПО КОРЕМ!

Отговори
0 1
Лален

Лален

06.09.2020 | 23:06

До тук управлявахте със страх и заплахи и мислите, че ЖГерп и цялото Герп ще ни уплашите ееее успяхте мили женички. Маинъта ви на демократичните ценности. Тепърва ви чакат изненади демократи. Идва зима и ще е студена.

Отговори
5 2
Трафик

Трафик

06.09.2020 | 20:49

Я съм се посрала..... Маминко дай ми едно хартишко... За това те е страх.... Мърло... Цвето виж президента не го е страх.... Защо ли!?! Къде ти е Боцето да ти тресне едно. ПКП....

Отговори
7 4
Ткп

Ткп

06.09.2020 | 20:29

Ткп

Отговори
6 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?