Следвайте ни

Караянчева: Идеше ми да скоча от някоя скала в Родопите

viber icon

Силни думи изрече от трибуната Цветана Караянчева, след като оцеля на поста председател на Народното събрание. "Може би трябваше да потъна в небитието, да изчезна може би от лицето на земята заради едно изречение по мой адрес, което предполагаемият записван категорично и многократно отрича да е казвал?

Отново казвам, че много тежко приех злорадството след онази публикация", каза тя по повод запис, за когото се твърди, че е с гласа на Бойко Борисов и съдържа нецензурни думи по адрес на дамата от Кърджали.

"Признавам, че имаше моменти, в които ми се искаше да изчезна, направо да скоча от някоя канара от Родопите, както и няколко месеца по-рано по мой адрес се изсипаха трудно поносими лъжи за катастрофата, в която пострадах", заяви още Цвета Караянчева.

Тя добави, че "депутатите от БСП и ДПС известно време имитираха цивилизованост след появата в някои медии на едни записи, чиято автентичност продължава да не е доказана и до днес.

Получих много обаждания и съобщения с подкрепа от представители на повечето политически сили - не публично, разбира се. Но те ми помогнаха в един тежък за мен ден. Бях благодарна. Днес разбрах, че са били фалшиви. Жалко!"

По думите й е трудно да си жена в политиката, "както вероятно добре знаете, г-жо Нинова. Намираме неподозирана сила да продължим".

Караянчева попита народните представители дали са чували "архаичната дума „позорище“ – зрелище, сцена? Днес българският парламент е всичко това накуп".

"Маските паднаха и предполагаемите записи бяха използвани за оръжие от парламентарната трибуна. Къде по точно е моята вина и защо не ви чувам да искате оставките на правителствените ръководители, чуващите се в същия недоказан запис", обърна се още Караянчева към БСП. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (18)

ДА БЪДЕ.....

ДА БЪДЕ.....

16.10.2020 | 09:28

СЕГА СЕ СЕТИХ ДА Я ПРОБВАМЕ ТАЯ ШУНДА НА IQ ТЕСТ---- АКО НЕ СТРОШИ ТЪПОМЕРА ТА НА !!!!!!!! ДА Я ПОДЛОЖИМ НА ТЕСТА..... ТОГАВА ОСВЕН СЪС ЗВУЧНАТА ПКП ЩЕ ИМАМЕ И ТЪПА ПАЧА...............

Отговори
2 0
ДА БЪДЕ.....

ДА БЪДЕ.....

16.10.2020 | 09:24

ПРОМЯНА НА ЗАКОНА И ПРАВИЛАТА ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА:::: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ!!!!!!!!!!!СЪЩОТО ЗА ЗАМЕСТНИЦИТЕ..ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЕЗИК ПОНЕ ЕДИН....СЪЩОТО ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ЗА ПРЕЗИДЕНТ....БЕЗ КОМПРОМИСИ................... ТАКА ПУТ.КИ И КОФИ ЩЕ НИЖАТ ТЮТЮН В КЪРДЖАЛИИ ...ЩЕ НОСЯТ ШАЛВАРИ ДА ИМ Е УДОБНО НА ШУТКИТЕ...И ТАКА ПРОСТОТИЯТА ЩЕ СИ СЕДИ ПО РЕГИОНИТЕ.... НО НИЕ ДА ИМ СЪБИРАМЕ ПРОСТОТИЯТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ НЕ..................ДО ТУК.....И ПСИХОПРОФИЛ....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ДОСИЕТО.................ПЛЮС IQ тест.......!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ ОТГОВАРЯШ НИЖЕШ ТЮТЮН....И ПРАВИШ КОФИ И ТИ ОТИВА И ТИ Е ПО ВЪЗМОЖНОСТИТЕ.... ЩЕ МИ СТАВАТ ПОЛИТИЦИ СЛУЧАЙНИ ПАЧИ И ПРОСТАЦИ .....ЕДНОКНИЖНИЦИ...С ДЕБЕЛАШКИ ЕЗИЦИ...

Отговори
0 0
mani

mani

16.10.2020 | 05:01

I got $ 28755 last Friday because I'm out of a job, I want to keep my research, so I worked hard last week and won $ 19,500. I give it to my friends and acquaintances to do the job. study this website to get more facts.......www.Selfmax5.com

Отговори
1 2
ТКП

ТКП

15.10.2020 | 22:46

ТКП А КЪСМЕТ ДЕ

Отговори
2 1
Винету

Винету

15.10.2020 | 22:24

Простата кърджалийска пyтка няма половин грам достойнство.

Отговори
6 1
ПКП

ПКП

15.10.2020 | 21:10

Ми скочи ма !

Отговори
16 1
Тикви

Тикви

15.10.2020 | 20:25

Съжалявам я тази жена. Главната Тиква що не и се извини ? А иначе се прави на мъж...цяла България разбра, че записите са оригинални.

Отговори
20 2
032

032

15.10.2020 | 20:05

Проста била другарката Караянчева, ама как върти очите!? Също като нашата каре отговорничка от ОФ! Я какви цици друса!!! Няма оставка! Не човек, а желязо!

Отговори
23 4
Трафик

Трафик

15.10.2020 | 19:43

И аз питам : ЩО ма Цвето не скочи???! Никой нямаше да забележи че те няма.... Толкова са елементарни и първични.... Единия се кълне и лъже, лъже и носи икони... Тая пък остана с една проста пу. Тка в политическия живот.... Но и двамата носят цинкови кофи на главата си и патладжани в очните си ябълки.... Да живее простотията... Вземаме вече СОПИТЕ и ще видите как бързо ще си съберете акълите... И ще запеете нови одиии....

Отговори
25 4
Кърджали

Кърджали

15.10.2020 | 19:37

Ами да беше скочила.

Отговори
20 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?