Следвайте ни

Какво е работил при Божков бащата на Севделина Арнаудова

viber icon

Бащата на Севделина Арнаудова, за когото тя разкри, че е работил при хазартния бос, се казва Стефан Арнаудов. Роденият в село Студена, Пернишко, е със завидна полицейска кариера, започнала от най-ниските нива в София и завършила в Дупница, по времето на втория мандат на премиера Бойко Борисов. Шефското начало за него започва с оглавяването на управлението в Своге. 

Лейтенант Арнаудов е бил отличен от вътрешния министър в правителството на Иван Костов Богомил Бонев за разкриването на кражбата на 40 тона медни катоди от Медодобивния комбинат в Пирдоп. Тогава той е шеф на служба "Полиция" в СДВР.

Веднага след това е започнал да работи за Божков, като е станал ексклузивен главен гард на имотите му, включително на Витоша, твърди Lupa.bg.

 
След това Арнаудов се връща в "системата", като оглавява криминалния отдел в столичното Шесто полицейско управление до 2010 г., когато поема полицията в гр. Трън, а 2 години по-късно оглавява "Сигурност на информацията" в Дупница. 

Стефан Седефчов Арнаудов, кадър на МВР, роден на 1 март 1956 г., не е имал принадлежност към структурите на бившата Държавна сигурност.  Той е бил проверен от ресорната държавна комисия през 2010 г. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Чети бавно!

Чети бавно!

07.06.2020 | 10:05

Я си прочетете антрефилето! Няма как лейтенант да е шеф на служба Полиция в СДВР! А за лоялността му...Напуснал системата, после му домъчняло и пак се върнал. Аз напуснали вече не прибирам. Да се реализират другаде!

Отговори
4 0
въх,

въх,

06.06.2020 | 21:48

тия помаци ли са? той Седефчов, тя Севда, всички Арнаути?

Отговори
5 0
На Шехерезада леля й

На Шехерезада леля й

06.06.2020 | 20:42

Значи няма как да се "върне " в системата щом не е излизал от нея в качеството си на " шеф на служба "Полиция"".Излиза, че е работил при Божков противозаконно според закона за МВР .Защо замазвате фактите ?

Отговори
8 0
!?!

!?!

06.06.2020 | 17:30

Случил е на дъщеря! За да не се мори всеки месец Севда ходила да му получава заплатата от офиса на Божков!

Отговори
15 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?