Следвайте ни

Какъв туризъм с тези кенефи?

 

Сезонът по Черноморието е в края, а браншът се жалва, че бил твърде слаб. Ресторантьорите винят  хотелиерите, те пък лошата реклама. Кой знае защо всички смятат, че туристите си умират за бетонните им комплекси и евтиния им алкохол, вместо  да се дивят на красотата на българската природа. Тя остава все по- малко по родното Черноморие, а дори там, където все още не е напълно бетонирано,  не се прави необходимото за удобството на туристите. 

Вижте снимките. Те са от WC-то на един от най- посещаваните плажове- Бутамята в Синеморец. Тоалетната  обслужва клиентите на  две заведения и половината плаж, държи се под ключ, отключва се трудно, а вътре е... мизерно. Какви туристи с подобни кенефи? Призивът на металната врата да се пази чистота, съвсем не е оправдание за състоянието на санитарното помещение. Напротив- показва нивото на култура. Браншът трябва да разбере, че каквото предлага, това получава. Догодина сезонът ще е още по- лош, евтини алкохолни дестинации има и в други части на света, природа също.

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?