Следвайте ни

Кабинетът обезпечи изграждането на АМ „Хемус"

viber icon

Министерският съвет взе решение, с което се обезпечава финансов ресурс в размер на 81 157 840 лева на Министерство на регионалното развитие и благоустройството за изпълнение на текущите дейности по строителството на автомагистрала "Хемус" до края на 2021 г. Това съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет. 

Доизграждането на деветте участъка на АМ "Хемус" ще продължи да се изпълнява в предвидените срокове, като средствата за строителството през следващите години ще бъдат осигурени с тригодишната бюджетна прогноза за периода 2022-2024 г.

Същевременно средствата в размер на 490 779 500 лева ще бъдат възстановени от Министерство на регионалното развитие и благоустройството в централния бюджет и ще се използват за приоритетни дейности за предотвратяване на последиците от пандемията от COVID – 19.

Правителственото решение е прието неприсъствено.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Няма такъв т ъп народ

Няма такъв т ъп народ

29.06.2021 | 21:29

490 милиона отделени за магистралата за се довърши докрай се изтеглят за справяне с пандемията !!! Е. тия боклуци бият рекорд за правителство с мандат няма 2 месеца. Не трябва ли да нямат такова право .Назначи ги най-отвратителния президент за всички времена

Отговори
3 2
Сестра Галева

Сестра Галева

29.06.2021 | 20:59

Нали уж имаше кражби от магистралите каде са ви доказателствата за това и разследванията слугите на черепа и мунчо юмручето плюеха по магистралите

Отговори
5 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?