Следвайте ни

Кабинетът "Борисов 3" заседава за последно днес

viber icon

Премиерът Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат днес последното си правителствено заседание преди свикването на новоизбраното 45-о Народно събрание.

Като първа точка от дневния си ред кабинетът ще приеме становище по конституционно дело № 3 за 2021 г. Делото е образувано по искане на президента Румен Радев във връзка с отговор на въпроса: „Допустимо ли е да се изменя, допълва или отменя закон, приет от Народното събрание, преди да е обнародван или когато е върнат за ново обсъждане в срока по чл. 88, ал. 3 от Конституцията на Република България?“.

Очаква се правителството ще одобри Стратегия за дейността на Българската банка за развитие до 2023 година.

Министърът на финансите е внесъл проект на разпореждане за установяване и внасяне в полза на държавата на отчисления от печалбата от държавни предпри¬ятия и търговски дружества с държавно участие в капитала.

С няколко решения по различни точни от дневния ред кабинетът ще се разпореди с имоти. Ще бъдат открити и процедури за възлагане на концесия на няколко плажа по родното Черноморие, сред които плажът при река Велека и Къмпинг юг.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...

14.04.2021 | 09:53

СИГУРНИ ЛИ СТЕ ЧЕ ТОВА Е КАБИНЕТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ... НА МЕН МИ ПРИЛИЧА НА ПАНИХИДА..............ДА ГИ ПРОСТИ БОГ....И ДА СИ ГИ ВЗЕМА О ВРЕМЕ.... ПОЧЕРНЯЛИ ТЪЖНИ УМИСЛЕНИ....

Отговори
0 1
Справедливост

Справедливост

14.04.2021 | 08:45

СБОГОМ МИСИРИ И ВСИЧКИ ПО ЗАТВОРИТЕ.

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?