Следвайте ни

Жестоки подробности за убийството и разчленяването на изчезналия Юмер

viber icon

На специален брифинг пред медиите разследващите разкриха подробности за жестокото убийство в Бургас на Юмер Мехмед.

Късно в сряда полицията в Бургас откри разчлененото тяло на младия мъж, когото близки и полиция издирваха от около две седмици. За отвличането на 28-годишния Юмер в понеделник беше арестуван известен бургаски брокер на недвижими имоти. 

„По случая с Юмер Мехмед е повдигнато обвинение срещу Станимир Рагевски, което впоследствие беше изменено на такова за убийство. Понастоящем можем да защитим тезата за умишлено убийство. Предвиденото наказание според закона за това престъпление е от 10 до 20 години”, заяви прокурор Георги Чинев.

Убийството на Юмер, според държавното следствие, е извършено с огнестрелно оръжие на 4 август в жилище в Бургас, собственост на Рагевски. Останките са били разчленени, като за момента няма доказателства за съучастник.

За изчезването на мъжа станало ясно, след като приятелката му подала сигнал на 6 август, че липсва.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Бай Тошо

Бай Тошо

12.08.2021 | 16:21

Нормално, капитализъм, "бизнесмени" - убийци, наркопласьори, експлататори, измамници, пирамиди, лъжи, истерии ... Няма скука и сивота, като при комунизма, нали за това скачахте?

Отговори
3 1
бурпазлия

бурпазлия

12.08.2021 | 15:33

Трябваше да дойдат криминалисти от столицата за да разплетат случая че в противен случай отиваше в архивите неразкрито Както се случи и с изчезналата брокерка пак в БУРГАС ОТ ОКТОМВРИ М.Г .пРОДЪЛЖАВА ДА НЯМА СЛЕДА ОТ ИЗЧЕЗВАНЕТОИ . Оказва се че в Бургас действа ОПГ занимаваща се с недвижими имоти .

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?