Следвайте ни

Жертва на Каплата: Янек е заровен в гробницата на Галеви

viber icon

Нова версия за изчезналия Янек извади дупничанин, който от години живее в чужбина, тъй като е бил тормозен от мутрите. Той говори пред "Монитор".

„Не търсете Янек Миланов в язовири и водоеми, вероятно той е убит и заровен някъде в м. Яребковица над село Крайници", каза мъжът.

В Яребковица са заровени още поне десет от жертвите на Галевците. Васил Каплата и Стъклето са изваяни престъпници, Янек е тяхна жертва, защото е имал неблагоразумието да се влюби в бившата жена на Каплата. Убийството е добре премислено и организирано".

Дупничанинът изрично пожела да не се споменава името му, защото преди години е бил пребиван точно от тези двамата - Стъклето и Каплата. Това го е накарало да избяга далече от България. Престъпното его на двамата е много голямо. Те забавят, но не забравят в отмъстителността си. Накрая дупничанинът потвърди, че местността Яребковица е гробница на над десет убити от бандата на братя Галеви. Някои от тях, даже са изгаряни в предварително изкопаните ями: „Това се знае от целия град, но хората се страхуват и не смеят да коментират убийствата“, каза дупничанинът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?