Следвайте ни

Жени Живкова: Бойко е възприел от дядо народното поведение

viber icon

Интересно мнение! „Бойко имаше възможността да бъде покрай дядо ми доста години и може би е възприел неговото по-свободно поведение, когато е сред хората, друг е въпросът кой по какъв начин го прави".

Това сподели в "Тази неделя" Евгения Живкова. Внучката на Тодор Живков уточни, че двамата с настоящия премиер се чуват по празниците, за да си честитят, но нямат време за повече общуване.

Както се знае, Борисов бе лична охрана на някогашния Първи по времето, когато той бе съден. Самата Жени Живкова добре познава Борисов от тогава и вижда в премиера някои похвати, взети от маниера на дядо й.

"Не съм се уморила да ме свързват с името на дядо ми Тодор Живков, макар и да смятам, че съм се изградила извън неговата фамилия", каза още внучката на последния комунистически ръководител на България.

Според нея името даже й е помагало за развитието на кариерата й след промените, защото е привличало внимание. Сега тя е дизайнер на дрехи и работи заедно с дъщеря си Андреа Стефанова.

Жени Живкова направи и паралел между миналото и демократичните промени: „Не смятам, че по времето на социализма не е направено нищо, напротив построени са магистрали и заводи, които бяха разграбени след промените. И след промените има положителни неща, като влизане в ЕС например и други“.

Винаги с леви възгледи, Жени не е приемала да е част от политически партии и движения, защото иска цялостна промяна. Според нея е грешка, че Сергей Станишев вече няма място в Националния съвет на БСП. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ииии

Ииии

04.10.2020 | 14:56

Ясно отрицателни коментари по отношение на Борисов не се публикуват.

Отговори
2 1
Ииии

Ииии

04.10.2020 | 14:54

Нищо не е възприел от Т. Живков. Б. Борисов е съвършен егоцентрик. И като такъв търси одобрение навсякъде и от всекиго. И при най-малкото неодобрение или критика губи контрол и започват глупостите му. А те са много. Ето една от тях. Цитирам : "Аз бях репресиран от оная власт. Исках да кандидатствам в ДС. Но ме пратиха в "Противопожарна охрана". Защото дядо ми е бил Стражар. Край на цитата. Навремето за да кандидатстваш във ВСШ на МВР трябваше да получиш одобрение от ОУ на МВР. И после да се явиш на приемни изпити. Смешна работа : Стражарят Дядо не попречил на Бащата на Борисов да стане Началник на РПС на МВР. А на Б. Борисов е попречил.

Отговори
4 1
Мими

Мими

04.10.2020 | 14:29

Разумна жена си е и вдъхваща доверие и уважение.

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?