Следвайте ни

Жената на насилника, взривил блока във Варна: Вече дишам, изпитвах само срам ВИДЕО

viber icon

Чувствам се свободна, започнах да дишам спокойно. През всичките тези години изпитвах срам. Той успя да изолира сина ми, тайно съм се виждала с баща ми. Това разказа в ефира на Нова телевизия Антоанета, жената, чийто апртамент бе взривен във Варна и която е живяла с бившия полицай Веселин Димитров, смята за виновен за инцидента.

"Ако вечер чуете силна музика, ще извикате полиция, но ако чуете семеен скандал - ще си кажете това е тяхна работа", каза още потърпевшата.

По думите ѝ, който го види винаги може да каже, че е много внимателен и интелигентен човек, но на практика това е фалшиво лице и няма нищо общо с истинската действителност.

Антоанета знае, че има много жени в нейното положение. Признава, че усещането за безпомощност на жертвите е много силно, особено когато околните са безучастни, въпреки че знаят за проблема.

Блокът във Варна, в който избухна взрив и загинаха двама души, е със сериозни поражения. Достъпът до 14 от апартаментите е ограничен, липсват носещи стени, електрическите инсталации са стопени, засегнати са междуетажни конструкции, има и пукнатини.

За 12 от апартаментите има заповед да не бъдат обитавани. Живущите все още нямат яснота какво се случва с техните домове. „Няма срокове за връщане, както и липсват експертизи за това какви са конструктивните проблеми и защо сме извън жилищата си”, обясни собственичката на апартамент в пострадалия блок Сашка Желязкова.

„Не познавам Веселин и недоумявам как нормален човек би направил подобно нещо. Сами няма да успеем да се справим с нанесените щети в апартамента”, каза синът на една от най-тежко пострадалите жени от взрива.

novini.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?