71
Следвайте ни

Жената на майор Терзиев гневно: Има загуба на генералска ориентация ВИДЕО

viber icon

Димитрина Попова, вдовицата на пилота на разбилия се по време на учение край Шабла с МиГ-29 подполковник Валентин Терзиев, отново подложи на критика служебния министър на отбраната Георги Панайотов.

В четвъртък той съобщи, че черната кутия на машината вече е разчетена. Днес той даде и повече подробности. По думите му, полетът е възстановен до последната секунда и цялата информация е снета.

Информацията потвърждава заключенията от доклада на Военна полиция. 

"Не е човешка грешка, загубата на пространствена ориентация е нещо специфично. Има посочена вторична причина, има неща, които е могло да бъдат направени по-добре на земята", обясни той.

"А само аз ли виждам освен загуба на генералска ориентация и всякаква министерска такава? С цялото уважение към министър Панайотов и целият му "дипломатически" стаж, който за съжаление не излъчва много опит за поста, който заема, но този инцидент не подлежи ли също на разследване от Прокуратурата и не е в компетенцията на МО, за да дава крайни резултати.....?", написа във връзка с последните новини около разследването на инцидента вдовицата на пилота Димитрина Попова в профила си във Фейсбук. 

"Кого пазим от поемане на отговорности и не се ли борихме за промяна???? Това министерство и подчинените му структури трябва да излъчват предимно чест и достойнство, а всъщност вече 5 месеца (обхващам и двата случая) слушаме всевъзможни лъжи.

Надявам се Прокуратурата да работи и то във всички посоки, макар че не останах с такова впечатление след разговорите с разследващи прокурори...

Затова пък нищо няма да "спестя" на обществото, защото всички тези държавни служители (министри, прокурори и генерали) са в негово обслужване.

И както едни могат да дадат живота си за обществото, другите да си поемат отговорностите, съгласно длъжността, която заемат - конкретно визирам Министър (бивши включително) и началник на отбраната, както и командването на ВВС. А Прокуратурата да не спи!", пише в заключение тя. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

18.09.2021 | 16:16

ГАРВАН ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ--ПРОКОРАТУРАТА И СЪДА В БЪЛГАРИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ СА НЕЗАВИСИМИ ОРГАНИ--НО ПАРАДИРАТ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО ЗА ЗАВИСИМОСТ--А ДОКОЛКО СА СПРАВЕДЛИВИ ЩЕ ВИ ДАМ ПОСЛЕДЕН ПРИМЕР С ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА УБИЕЦА НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ--ПО-ТОВА СЪДЕТЕ ЩО ЗА СЪД ПРОКОРАТУРА МИНИСТРИ И СПРАВЕДЛИВОСТ ИМА В БЪЛГАРИЯ--НА ВДОВИЦАТА ЩЕ КАЖА ДА СЕ МОЛИ -ТЕЗИ ХЛЕБАРКИ ДА ВКАРАТ ПО БЪРЗО ВЪВ ВОЙНА БЪЛГАРИЯ С РУСИЯ НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯ--И ТОГАВА РУСНАЦИТЕ ДА СВАЛЯТ ТЕЗИ ОТРЕПКИ ДЕЦА И ВНУЦИ НА КОМУНИСТИ И ДЕМКРАТИ КОИТО СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?