Следвайте ни

Жената до Милен Цветков с разтърсваща изповед: Да умра. Тази мисъл ме изкушава

viber icon

Месец след трагичната смърт на журналиста Милен Цветков неговата последна приятелка Милена изля мъката си с драматична публикация в социалните мрежи. Нумероложката, с която тв водещият се запознава преди 2 години, след като я кани да гостува в неговото предаване, е потънала в скръб и все още не може да се съвземе от тежката загуба на любимия си човек.

„Бяхме сключили безмълвен договор. Когато той спреше, спирах и аз. Когато ускореше ход, аз също забързвах. Когато единият от нас решеше да завие, завивахме и двамата. Подавам глава и оглеждам пътя от двете страни, но, уви. Безсмислено е.

Бяхме като двама души, водени от едно и също желание, като двама индивиди с един-единствен ум, като две същества с общо тяло. Изведнъж настъпи самота, тревога, тишина... Дали не е претърпял злополука, докато разсеяно съм гледала встрани? Страхът, че се е изгубил, и тревогата, че е в беда, отстъпват пред друго чувство. Ами ако е решил да продължи пътуването без мен?

След известно време осъзнавам, че колкото и да го чакам, той никога няма да се върне. Поне не на това място. Изборът е да продължа или да остана и да умра тук. Да умра. Тази мисъл ме изкушава. Вдигам очи и поглеждам пътя пред мен, но той като че ли се е превърнал в блато. На няколко метра пред мен се простира кално тресавище. Безброй локви и глинести участъци сочат, че по-нататък пътеката става хлъзгава и опасна... Не от дъжд обаче е пропита земята. Това са сълзите на всички, минали по този път, които са оплаквали загубата. Мисля, че и моите... скоро ще оросят пътеката...“, пише във фейсбук съсипаната Милена, а приятелите ѝ дават кураж и сили да продължи напред и след смъртта на Милен.

Двамата с журналиста са били щастливо влюбени от около 2 години. В деня, в който дрогираният Кристиан Николов уби на пътя Цветков, той е пътувал от апартамента на любимата си жена към своя, за да си вземе костюм. Милена научила за смъртта му от неговия лаптоп, който стоял включен на масата в нейния дом. Няколко дни след трагедията един от близките хора на тв водещия – репортерът Даниел Петканов, разкри, че пред него Милен е споделял, че иска да има трето дете, вероятно от последната си голяма любов – нумероложката Милена, пише Ретро.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

ЕЛЦИН

21.05.2020 | 16:05

ТЯ И НА ИНАН ЛАСКИН ТАКА ГОВОРЕШЕ ЖЕНА МУ А СЕГА И СЕ ЖИНЕЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА

Отговори
5 4

Хумбалумба

21.05.2020 | 15:40

Много ми е интересно, ако беше родила, колко време щеше да е още с него? НАЙ- много година-две и Миленчо пак щеше да ергенува и да не си издържа децата... Толкова жени е разплакал тоя... ГОРКИТЕ Деца!

Отговори
3 11

До Хумба-тъпака

21.05.2020 | 18:50

Само да знаеш колко си ограничен и ще свършиш на мига.

Отговори
1 0

вяра

21.05.2020 | 21:21

как не ви е срам да говорите така???Милене, ПОКЛОН!ти беше един от малкото стойностни журналисти!

Отговори
3 1

Зуум

21.05.2020 | 14:38

Съболезнования моля мисля че достатъчно е напрегнато семейството на починалия а и цялото общество. Споделям тъгата ви обърнете се към специалист!

Отговори
17 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?