Следвайте ни

Жената до Милен Цветков: Не исках връзка с него, за да не ме боли

viber icon

"Дълго време отказвах сериозна връзка с Милен, защото се страхувах, че много ще ме боли. Не знаех защо, просто се страхувах." Това казва Милена, жената до Милен Цветков, която говори за любимия си мъж пред Георги Тошев в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви.

В един момент известният журналист я поканил на дълъг и сериозен разговор. Попитал я какво я притеснява. След като чул обяснението й, й казал как ще се опита да предпази нараненото й сърце и никога няма да я предаде.

Оттогава нещата помежду им се променили коренно и на практика този разговор слага началото на тяхната нежна любов.

По думите на Милена тя е щастливка, тъй като именно с Милен е научила какво означава истинската любов, какво е да бъдеш с интелигентен и умен мъж, който е изключително нежен, добър и внимателен.

Самата Милена разказва колко много Цветков се е грижил за децата си. В дните, в които бил със сина си Боян, Милена и Милен не били заедно. В останалите живеели съвместно.

Милена е астроложка и е жената, която живя заедно с известния журналист през последните години от живота му. Цветков бе погубен от зловеща катастрофа в центъра на София.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Достойните хора, не се забравят

Достойните хора, не се забравят

07.09.2020 | 16:00

Страхотен журналист, за това и купените медии не го искаха. Той е от хората, които дадоха началото на възстание срещу статуквото. Ще остане в историята на България.

Отговори
6 0
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

07.09.2020 | 17:12

БАС ТУРЯМ ЧЕ ТИКВАТА ГО УБИ---НО СТАНА ГРЕШКА--ТРЯБВАШЕ САМО ДА БЪДЕ РАНЕН---ИМАШЕ И СЪГЛАДВАЧ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ УДРЯТ КОЛАТА МУ--ВЕДНАГА НЯКАКВА ГАД ОТВАРЯ ШОФЪОРСКАТА ВРАТА ИСКАРВА ГО ЖИВ ИЗПРАВЯ ГО---ВДИГА ВИСОКО ПАЛЕЦ С ДЯСНА РЪКА ЧЕ ТОЙ Е ЖИВ И ГО ПОСТАВЯ ПАК НА МЕСТОТО СИ СЕДНАЛ ЗАД ВОЛАНА----И СЛЕД 20 МИНУТИ ПО ПЪТ ЗА БОЛНИЦАТА УМИРА----КАКВО ВИ ГОВОРИ ВСИЧКО ТОВА???--А И ПРЕДАВАНЕТО МУ БЕ ИЗМЕСТЕНО В 23:55 И ПАК СЕ ГЛЕДАШЕ---ТОВА БЕШЕ ПОРЪЧКА ЗА СПЛАШВАНЕ--НО ЧОВЕКА ВЗЕ ТА УМРЯ----А ЖЕНИТЕ ТЪРСЯТ ПАРИ ЗА ДА ОСТАНАТ ДО ДАДЕН МЪЖ--А ТОЙ НЕБЕШЕ ОТ БОГАТИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И РАБОТАТА НИКЪДЕ НЕ МУ БЕШЕ СИГОРНА--ЗАТОВА И КУЧКАТА НЕ Е ИСКАЛА ДА СТОИ ПРИ НЕГО

Отговори
3 2
Телец

Телец

07.09.2020 | 15:44

Е толкова додявате с тоя милен и целия му харем жени...деца и наследство... Кафа де!!?

Отговори
2 6
Така ли бе, сивчо

Така ли бе, сивчо

07.09.2020 | 17:10

Ма дай да говорим за тебе бе, цървул! Ама животецът ти е сив и безсмислен, та ще пукнеш от яд и завист...

Отговори
4 1
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

07.09.2020 | 12:35

МНОГО ЩЯЛО ДА Е БОЛИ-ЗАТОВА НЕ БИЛА С НЕГО---ДА НЕ МУ Е 25 САНТИМЕТРОВ МА МИЛЕНЧЕ???--ИСТИНАТА Е ЧЕ ЖЕНИТЕ СТЯТ ПРИ МЪЖ ДАКАТО ИМ НАПРАВИ ДЕЦА И ГИ ОТГЛЕДА---СЛЕД ТОВА МЪЖЪТ ЗАКАКВО ИМ Е---ТЕ САМИ СЕ ОПРАВЯТ КАТО ИМАТ НУЖДА ОТ МЪЖ-ПЪЛНО Е С ЕРГЕНИ И РАЗВЕДЕНИ--ИСКАТ ДА СА СИ СВОБОДНИ КУЧКИТЕ И НЕЗАВИСИМИ---НЕ ИМ ПУКА ЧЕ ПОПИЛЯВАТ ЖИВОТА НА МЪЖЪ КОЙТО НА ТЕЗИ ГОДИНИ ИМА МНОГО ГОЛЯМА НУЖДА ОТ ЖЕНА ДО СЕБЕ СИ----ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ИМА ЗАКОН---ЖЕНА КОЯТО ОСТАВИ МЪЖЪТ СИ --ХЕЙ ТАКА ЗАЩОТО И Е УМРАЗНАЛ-----ДА МУ ПЛАТИ ПАРИ ОБЕЩЕТЕНИЕ ЗА СТРАДАНИЯТА КОЙТО ТОЙ ЩЕ ПРИЖИВЕЕ---А В МОМЕНТА НЯМА ЗАКОН И МНОГО МЪЖЕ ПРОСТО УБИВАТ ЖЕНИТЕ СИ==ЗАТОВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА ОТ НАЦИЯ НА МОМИ ЕРГЕНИ РАЗВЕДЕНИ И РОГОНОСЦИ

Отговори
10 5
Ти си ол-игоф-рен

Ти си ол-игоф-рен

07.09.2020 | 17:07

Ти си олиг-оф-рен. Такива кре-тени като теб трябва да умират, а не хора като Милен Цветков! Точка.

Отговори
1 3
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

07.09.2020 | 17:16

ЗАЩО ТАКА МИСЛИШ---АРГОМЕНТИРАЙ СЕ??--ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОБИЖДА ДРУГИЯ--БЕЗ ДА КАЖЕ ТОЧНО ЗАЩО--КОЕТО Е ПРИЗНАК ЗА НИСКО ВЪЗПИТАНИЕ И СЛАБОУМИЕ---ЧАКАМ АРГОМЕНТИРАЙ СЕ---АКО ЗНАЕШ ЗНАЧЕНИЕТО НА ТАЗИ ДУМА РАЗБИРА СЕ

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?