Следвайте ни

Извънредно! Шефът на "Антикорупция" подаде оставка

viber icon

Шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев е подал оставка. Това обяви парламентарната шефка Цвета Караянчева.

Тя предложи вкарването на извънредна точка в дневния ред на парламента, за да се гласува оставката.

От 25 март името на Пламен Георгиев е забъркано в поредния имотен скандал, който тресе държавата. В медиите се появи информация, че и той си купил евтини апартаменти. От столичната община проверяваха и законни ли са постройките върху терасата на председателя на антикорупционната комисия.

Самият той заяви тогава, че атаките идвали от олигарси, на които комисията запорирала имуществото и срещу които водела дела за конфискация.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Майнатаун

05.08.2019 | 23:16

Работата на КПКОМПИ е да преследва бандитите и да връща откраднатите пари на народа и го прави! Бандитите обаче подкрепени от овациите на народа, скочиха на шефа на комисията и го направиха на нищо. Народът победи! Ха-ха-ха! И тогава Георгиев си е задал въпроса "А бе аз защо да работя за тоя народ от дебили дето мене ме ругаят, а подкрепят крадците, които ги крадат?" Ами че я си гледайте работата вашта мама дебилска! Аз гладен няма да умра!" и е напуснал. Ясно е нали?

Отговори
1 0

Адвокат

05.08.2019 | 23:11

Пламен Георгиев още в началото заяви ясно от къде са му парите за апартамента- една от продажба на семеен имот, апартамент в Люлин и другата чрез кредит от Банка, 100% чисти пари. Имота е купен от частно лице, без никаква връзка с професията на Георгиев. Апартамента е ползван години наред от продавача без никакви проблеми с Община, журналисти и архитекти, самият Пламен Георгиев не е сложил нито една тухла в повече след като е купил имота. Чак когато неговата комисия КПКОМПИ подгони олигархията и му спретнаха скандал и Бат Бойко, нали е мека Мария го накара да излезе в отпуск, вместо да гони бандитите.

Отговори
1 0

Олигархията победи, народа ликува!

05.08.2019 | 23:05

Това е един от най-явните случаи в новата българска история, когато разследвани олигарси, от които КМПИ търси няколко милиарда лева да премахнат шефа на комисията. Оказа се че Прокопиев и дружките му са по-силни от Ветко, от Банев и от Миньо апаша, които търкат наровете в следствието, а той успешно изрита тоя дето го разследва. Бяхме свидетели на безпрецедентна атака без никакви мотиви, извършена от няколко медии, автори на апартамент гейт с който дори Борисов не можа да се справи. Ака имаше закони трябваше БТВ и вестниците на Прокопиев да бъдат затворени и глобени с поне 10 000 000.

Отговори
1 0

@

31.07.2019 | 13:49

Достойна постъпка, но наивна и емоционална. В ситуацията на ПРАЗНА ДУПКА във втората власт и ако се провали кандидатурата на Гешев не е ясно дали соросовите отрепки няма да се вкопчат за кокала на КОНПИ. Истината е че прокуратурата в момента е в пълен вакуум, но тя ще излезе от трудното положение както винаги го е правила.

Отговори
1 4

Демократ

31.07.2019 | 13:19

Празните кратуни , нали все рИвете за млади в политиката ?! Откакто "царят" ви ги докара накуп , воглаве с Тиквата , проумяхте ли нещо или надай се ...

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?