1553
Следвайте ни

Извергът, убил бившата с камъни, остава в ареста

viber icon

Най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ определи Окръжният съд в Добрич за мъжа, умъртвил с камъни бившата си съпруга. Убийството е било извършено сутринта на 28 декември по особено мъчителен за жертвата и жесток начин.

След издирвателни дейности, продължили няколко часа, Фаредин Мемиш Ахмед (51 г.) беше заловен в апартамент, собственост на неговата сестра. Жертвата на тежкото престъпление е на 45 години, бивша съпруга на обвиняемия, с която имали конфликтни отношения.

Задържаният е имал ограничителна заповед от 2017 година и присъда за насилие над дъщеря си. Осъждан през 1995 година за изнасилване.

След убийството Фаредин Ахмед се е опитал да се предаде, но не е имало дежурен в Районното управление в Тервел, след което се е укрил в апартамента на сестра си, заяви окръжният прокурор Радослав Бухчев.

„Защитникът му – адвокат Драганов, заяви, че той преди деянието е употребил алкохол и наркотици. Какъв е видът на наркотиците тепърва ще се изяснява. След задържането му му беше взета и кръвна проба.“

Работата по досъдебното производство продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура - Добрич. 

снимка БНР

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Какъв е видът на наркотиците ?!

Какъв е видът на наркотиците ?!

30.12.2021 | 15:31

Какъв е видът на наркотиците? Естествено, талибано-фашистки от авганистан!!!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?