Следвайте ни

Извънредно заседание на кабинета. Премиерът Стефан Янев: Ще работим открито ВИДЕО

viber icon

Служебният кабинет започна извънредно заседание, за да приеме план-сметката за провеждането на предсрочния парламентарен вот на 11-и юли. 

"Така ще работим, както сме обещали - открито и навременно ще подаваме информация към вас. Разчитам на вашето спокойствие и да отразявате това, което се случва, защото мисля, че е важно хората да са запознати". С тези думи служебният премиер ген. Стефан Янев се обърна към медиите в началото на днешното правителствено заседание.

След това медиите бяха помолени да напуснат.

"Днес е първото извънредно заседание на Министерски съвет. Предполагам, че в следващите дни ще имаме още едно заседание. Към момента, предвид необходимостта от подготовка, го планираме за петък", съобщи министър-председателят.

Най-големите пера в бюджета на изборите са за заплати на изборната администрация и осигуряване на логистиката, а след това средствата за МВР и охраната на вота. План-сметка за предишния вот възлизаше на 65 млн. лв. Отделно от това ЦИК трябва да каже колко допълнителни машини за гласуване трябва да се купят - основно за секциите в чужбина, в които избирателите са над 300.

Очаквайте подробности!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пловдив

Пловдив

17.05.2021 | 15:40

"Ще работим открито, пред всички, ще бъдете информирани...ако обичате/медиите/ излезте да си проведем "откритото" заседание!

Отговори
18 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?