Следвайте ни

Извънредно! Задържаха в ареста екоминистъра Нено Димов

viber icon

Министърът на околната среда и водите Нено Димов е задържан за 24 часа по закона на МВР, потвърди Сийка Милева, говорител на главния прокурор. Милева отказа повече подробности.

По-рано през деня министърът беше отведен за разпит в спецпрокуратурата.

Бившият областен управител на Перник Ирена Соколова и отстраненият шеф на местното ВиК - Иван Витанов са разпитани днес и са освободени.

Мащабната акция на прокуратура, ДАНС и антикорупционната комисия е заради кризата с водата и вноса на боклук от Италия. Тя започна от сутринта.

Днес в Перник имаше масови обиски на няколко адреса, както и във ВиК дружеството, като всичко се случваше под ръководството на главния прокурор Иван Гешев.

По неофициална информация министърът ще нощува в някое от столичните управления.
 
Очаквайте подробности!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

Лесни пари от вкъщи

09.01.2020 | 19:00
1 1

Допълнителни или основни доходи чрез почасова работа онлайн от вкъщи. Въвеждате 3-цифрени кодове в сайт за платени реклами. Всичко от което се нуждаете е достъп до интернет. Единственото условие е да натрупате $150 преди първото теглене, което става за 1-2 часа. След това на всеки $5 може да теглите печалбата си към картата или друг метод по ваш избор. https://ezomoney.xyz/2849517136229/

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?