Следвайте ни

Извънредно: “Воля” и НФСБ отиват заедно на изборите

viber icon

Политическите партии "Воля" и НФСБ се явяват заедно на парламентарните избори. Това става ясно от изявление на двете партии. 

"Днес обявяваме създаването на патриотична коалиция - Воля и НФСБ, заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки по време на брифинг в Народното събрание.

Той обърна внимание на лозунга "Съединението прави силата".

"България има нужда от обединение на патриотичните сили. Ето защо днес заедно с колегите от НФСБ, ние обявяваме, създаването на патриотична коалиция Воля и НФСБ. Двете партии имат много общи цели, за това очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ да участваме в следващото управление и да ги реализираме", каза Марешки.

"В моменти на криза държавата има нужда от обединение. Ще работим за равноправна конкурентна среда в бизнеса, облекчаване на админстративните тежести и режими и борбата с монополите и олигархичните зависимости", обяви председателят на НФСБ Валери Симеонов.

Безплатни лекарства на деца до 18-годишна възраст и лишаване от право на вот за рецидивистите са сред приоритетите на коалицията.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (18)

Гичо

Гичо

10.02.2021 | 17:41

Ще повръщам!!!!

Отговори
6 1
Деликатен

Деликатен

10.02.2021 | 19:01

И аз. Мощно!

Отговори
2 1
Чичо

Чичо

10.02.2021 | 13:39

Пишете си глупости червенокафяви издънки . Това го чета вече 15 години и накрая пак АЗ се усмихвам ехидно под мустак .Българите никога неса били по добре . В наеия вход има 30 апартамента през 1985 г .имаше 3 автмобила , Москвич Трабант и Застава . Днес има 63 автомобила,Без горните три . Аудита Мерцидеси ,Тооъоти , Ровъри ,Хонди . Флцвагени, и куп Джипове . Не казвам че всички вяко лято почиват в чужбина , но повече от половината . Но всички тези хора обичст да работят ,а не като вас да лежите ,скимтите и търсите под вола теле , там има друго .

Отговори
6 7
Айде бе

Айде бе

10.02.2021 | 15:11

Ти да не четеш пик и блиц бе чичо? Щото там пише, че се падали и по две жени на човек.

Отговори
4 4
ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА

ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА

10.02.2021 | 12:12

AЙДE СЪС ЗДРАВЕ И нфсб и магарешката чета и шайката на ШКЕМБЕ ВОЙВОДА В ОТХОДНАТА ЯМА НА ИСТОРИЯТА / КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО И СЕ ЧУВСТВАТ НАЙ-ДОБРЕ ГОВЕДАТА С ГОВЕДА/.

Отговори
20 8
Прокетно почистване

Прокетно почистване

10.02.2021 | 12:03

Те са си част от разсейките на статуквото.

Отговори
13 9
456

456

10.02.2021 | 11:58

Леле колко много общи неща ги свързват двете формации. Влизането в НС цел номер 1.Защото иначе съд за единия, а другия той вече е осъден.

Отговори
20 6
бгн

бгн

10.02.2021 | 11:57

НФСБ и Воля. Или натрапчивата като конска муха идея, как да сглобиш от два умрели коня един полужив?

Отговори
26 5
Хитреци и крадци

Хитреци и крадци

10.02.2021 | 11:57

Един хитрец напълнил чувал с дъбови шикалки, турил отгоре малко орехи, да ги закрие, и тръгнал да ги продава вместо орехи. Друг хитрец напълнил чувал с мъх, закрил го с малко вълна отгоре и тръгнал да го продава вместо вълна. Двамата се настигнали по пътя за пазара. След като се разбрали кой какво носи, съгласили се да си разменят стоките. Но понеже вълната е по-скъпа от орехите, орешарят дал на другия и една пара отгоре. Когато се завърнали по домовете си, какво да видят: вместо орехи - шикалки и вместо вълна - мъх! И двамата разбрали, че хубаво са се излъгали, но никой не съжалявал, защото си били разменили нищо за нищо. Само онзи, който дал едната пара, отишъл да си я иска. Като се научил другият, че оня иде за едната пара, легнал и се престорил на умрял. Жена му и децата му почнали уж да го оплакват. Но нали и оня бил хитрец - познал, че се преструват. Разтъжил се уж и той, па казал, че ще чака поне докато погребат умрелия. Роднините тогава решили да отнесат мъртвеца в църквата и да го оставят една нощ там, та дано неканеният гост си отиде. Оставили умрелия в църквата и си тръгнали, ала гостът казал: - Аз съм търгувал с него, затова не мога да го оставя така, ще го пазя тази нощ! Всички си отишли, а него оставили при умрелия. Среднощ крадци дошли в църквата да си делят крадените пари, защото знаели, че там е спокойно и има свещи. Живият, като ги видял, скрил се в олтара, а мъртвият си останал сред черквата. Крадците изсипали парите да ги делят, но имало и една хубава сабя, която трябвало да продадат някому. - Аз ще я купя - обадил се един крадец, - но дайте да я опитам на този мъртвец дали реже хубаво. Дали му я и той тръгнал към умрелия. Умрелият изведнъж скокнал и извикал: - Братя мъртви, дръжте тези разбойници! - Идем, идем - извикал другият от олтара и затропал, като че ли са наскачали много хора. Разбойниците се изплашили, оставили всичко и избягали. Вместо тях останали хитрите приятели да делят парите. Като свършили делбата, онзи си поискал едната пара, ала другият не му я давал. Почнали да се карат. В това време крадците изпратили едного да види много ли са мъртвите в църквата. Този, като чул, че се карат за една пара, бързо се върнал и викцал: "Бягайте да бягаме! Мъртвите са толкова много, че от цял куп пари на всекиго се паднало едва по пара, а за едного и една пара няма, та се карат!" Крадците избягали, а хитреците се помирили.

Отговори
20 2
БЕЗ КОМЕНТАР...

БЕЗ КОМЕНТАР...

10.02.2021 | 11:53

БЕЗ КОМЕНТАР КОГОТО СИ ПРОСТ В СЛУЧАЯ ПРОСТАК ТО Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ И НА ДВАТА ШЕБЕКА ОТ СНИМКАТА... ТЕЗИ ДВЕ ТВАРИ ЩЕ ОТТЕКАТ САМО С ЕДНО ДЪРПАНЕ НА КАЗАНЧЕТО В ТОАЛЕТНАТА.... ДАТАТА Е 04.40.2021Г. МЯСТОТО Е БЪЛГАРИ ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕТО ТЕЗИ ПОЛУДЯЛИ ТВАРИ.....

Отговори
21 6
БОЛЕСТ

БОЛЕСТ

10.02.2021 | 11:51

ДЕТО СЕ ВИКА ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА ....НАЙ ПРАВИЛНО ДА ГИ ТОВАРИМ ЗАЕДНО ПОД ЧЕРТАТА НАПРАВО С ФАДРОМАТА....ЩЕ ВИ ЧАКАМЕ ...И НА БУНИЩЕТО.....FOREVER==== КОЛКО Е ЖАЛКО ДА СИ ДАДЕШ ТАКАВА САМООЦЕНКА ...БОЛЕСТА Е НАПРЕДНАЛА .....КАКВО НЕЩО Е ВИРУСА ЗАВЛАДЯВА И ТЕ "ВЪЗВИСЯВА"...И КАТО ТЕ ТРЕСНЕ ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ.....АКО СИ ОБАЧЕ С ВСИЧКИЯ СИ... МИСЛЯ ЧЕ ЗА СИМЕОНОВ ТРЯБВА ДА ИМА ПСИХОТЕСТ....А МАРЕШКИ ТОЙ ПРОСТО Е МНОГО НИСКО РАЗВИТ ИНТЕЛЕКТ ТОЛКОВА КОЛКОТО ДА ИЗБЪЛВАШ НЯКАКВИ ГЛУПОСТИ БЕЗ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ....БОГ Е ВЕЛИК НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ ВИДИ ПОКОЛЕНИЕ СЛЕД СЕБЕ СИ.....ТАКОВА КЛОНИРАНЕ НА ПРОСТАЩИНА ТРЯБВА ДА СЕ СПИКЯСВА СЪС ЗАКОН ......МАРИШКИ Е ИЗЧАДИЕ ....ТАМ НЯМА МОЗЪК НЯМА МИСЪЛ ТАМ НЯМА ГРАМ КУЛТУРА ТАМ ИМА СИВА ПЛЕСЕН..... ИЗПИТВАМ ИСТИНСКА ГНУС ОТ ТЕЗИ ДВЕ ТВАРИ....ДАЖЕ КАТО ПИША СИ СЛАГАМ ИНСТИНКТИВНО ДИЗЕНФЕКТАНТ......

Отговори
22 4
Доста неприятна двойка

Доста неприятна двойка

10.02.2021 | 11:50

Пожелавам им неуспех!

Отговори
20 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай