Следвайте ни

Извънредно! Премиерът разкри за тормоз по телефона ВИДЕО

viber icon

За телефонен терор разкри премиерът Борисов по време на обиколка в Пазарджишко. Кметът само ми пишеше есемеси, голям тормоз ми удари. Това заяви Борисов от село Драгиново по време на инспекция, коментирайки новия площад на селото.

С него по време на инспекцията бе и преболедувалият коронавирус вицепремиер Томислав Дончев, както и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков. 

„Всички сме българи“, възкликна Борисов, след като разбра, че в селото преобладава мюсюлманско население (около 4000 души), а българите са по-малко от 100.

Томислав Дончев обясни какви нови проекти в сферата на образованието правителството има желание да реализира.  

„Опитваме се да бъдем прецизни. Разликата между нас и програмите на останалите партии е, че всяко число е изчислено и смятано и не е надуто излишно“, каза Дончев.

„Нямаме нито едно неизпълнено обещание. Аз съм голям оптимист и тези, които мислят, че като кажем, че гоним 100 млдр. евро БВП, наистина мислим да го стигнем“, каза премиерът Борисов.

Той заяви, че кампанията на ГЕРБ е най-лесна - просто трябва да се показва направеното.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Журналя

Журналя

07.03.2021 | 16:14

Не знаех , че българите са само православни и задължително русофили...

Отговори
4 3
Голяма извънредна простотия

Голяма извънредна простотия

07.03.2021 | 15:07

Марица, откъде намирате жалката пародия на журналисти?

Отговори
6 0
Сик

Сик

07.03.2021 | 13:45

Няма ми някой да му забрани на тоя примат да си прави предизборната кампания с държавни средства.

Отговори
9 8
Ама може  ли!

Ама може ли!

07.03.2021 | 10:48

Населението да се дели на българи и мюсолмани?В България живеят много българи но това не им пречи да изповядват различни религии.Да не би Българинът да е производно на Тангра?

Отговори
16 1
И от САЩ ли е тормоз?

И от САЩ ли е тормоз?

07.03.2021 | 10:23

Продължаваща и влошаваща се корупция, проблеми с медийната свобода, политизация на правосъдната система и много други проблеми с върховенството на закона са едно много сериозно предизвикателство пред България и отношенията й със САЩ. Тази унищожителна критика дойде от становище на американски сенатори. Тя идва и точно на старта на предизборната кампания, която започва днес. Това е поредната такава, след като през лятото на миналата година няколко становища от Брюксел очертаха същите проблеми пред страната ни. ФрогНюз припомня унищожителния доклад на ЕК за върховенството на закона в държавите-членки, който постави на масата въпросите за медийната свобода, върховенството на закона, независимостта на българското правосъдие и прочее. Същите констатации бяха направени и в последвалата гласувана и впоследствие приета резолюция на Европейския парламент. Изявлението бе разпространено вчера. Американските сенатори изразяват желанието си връзката между София и Вашингтон като членки на НАТО да се засили, но пред това има огромно предизвикателство. Изявлението е подписано от председателя на комисията по външна политика в Сената Боб Менендес, както и от най-старшия републиканец в комисията, Джим Риш. “България удари дъно в ЕС според индекса “Трансперънси интернешънъл” за колупцията, както и в класацията за свободата на словото на “Репортери без граници”. Тези позиции очертават големите предизвикателства, пред които е изправена България. Правителството и съдебната власт трябва да работят в посока поддържане върховенството на закона за всички, не само за някои. Медиите пък трябва да имат свободата да съобщават истината, без да се сблъскват с тормоз и репресии", се посочва в становището. "В продължение на почти осеме месеца при непрекъснати протести, гражданите в България призовават да се сложи край на корупцията, да се зачита върховенството на правото и демократичните ценности. С наближаването на парламентарните избори през април е наложително правителството на страната да ги защитава. И в духа на дългогодишните отношения между САЩ и България, Вашингтон трябва да подкрепи тези призиви и да помогне на България в борбата с корупцията и възстановяване на медийната независимост, да се насърчава върховенството на закона. Стъпките, които България предприема, за да се справи с тези проблеми, ще служат само за допълнително укрепване на тези наши отношения", посочват още сенаторите.

Отговори
22 11
Тошко

Тошко

07.03.2021 | 15:09

Само не ми споменавай frognews защото ми се драйфа само като прочета тези бълвочи, които ми цитираш!!!! И запомни! ГЕРБ ще Ви мачка още много дълго, защото сте вредни за България и това си го заслужавате!!!!

Отговори
6 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?