Следвайте ни

Извънредно: И чиновниците минават на дистанционно заради COVID-19

viber icon

Подготовката за новата епидемична обстановка у нас започна с пълна сила. В повечето държавни администрации служителите са предупредени, че съвсем скоро ще започнат работа дистанционно и в офисите на дадени институции ще се ходи само по спешност.

Хората се предупредени, че няма да се налага посещение на офисите, за да се избегне струпване на едно място, съобщи lupa.bg.

В някои администрации стигат и по-далеч - тези, които нямат платени отпуски, ще бъдат принудени да излязат в неплатени за даден период от време, което не се нрави на служителите.

Те вече започнали да търсят вариант за връзка с личните лекари, които да им издават болнични листове, за да не стоят без заплащане в този труден период, който се задава отново.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Йордан

Йордан

03.11.2020 | 19:49

2/3 от администацията е за съкращение !!! Некадърни хранрутници!

Отговори
3 1
ГОШКО

ГОШКО

03.11.2020 | 16:15

ПРИ 440-000 ДУШИ ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ И ПРИ ТЕЗИ СВРЪХ ТЕХНОЛОГИИ И КОМПЮТЪРИЗАЦИЯ--ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪКРАТЕНА ДРАСТИЧНО--СЕГА Е МОМЕНТА--НА ПОВЕЧЕТО ДЕЦАТА СА УРЕДЕНИ ОТДАВНА В ЧУЖБИНА--ТАКА ЧЕ ИМАТ ПРИ КОЙ ДА СЕ ПРИЮТЪТ--НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ГИ ХРАНИ--СЛАВИМ СЕ В ЕВРОПА ПО-БРОЙ НА ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕ С МАЙ-МНОГО ПОЛИЦАИ И ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ

Отговори
16 3
Додж

Додж

03.11.2020 | 16:01

Взимайте най-после мерки! Ако ще сме затворени,поне да знаем и да е за по-кратко! Ако продължаваме в този дух ,скоро няма да има кой да затворите Ще сме в болниците и интензивните отделения!

Отговори
19 5
Таня

Таня

03.11.2020 | 16:42

Лекарите отдавна настояват за строги мерки, ама ББ се показа страхливец, уплаши се от стотина-двеста протестиращи.

Отговори
10 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?