Следвайте ни

Извънредно! Гешев огласи последни новини за изчезналия Янек

viber icon

„Започнаха проверки на множество обекти и заведения. Прокуратурата ще обобщи резултатите. Приоритет е дейността и бизнеса на обвиняемия Капанов". Това заяви главният прокурор Иван Гешев във връзка със случая с изчезването на  Янек Миланов от Дупница.

„Когато куче разпознава мирис на дадено местопроизшествие не е доказателство, което съдът признава. Няма как да кажа какви са доказателствата по случая с Капанов и изчезналия Янек. Има няколко досъдебни производства. Едното е касаещото изчезналото лице. Там работи огромен ресурс на МВР", добави той.

"Претърсваха се 120 кв. км. Този периметър ще бъде разширен, това е огромна работа, която изисква огромен технически и физически потенциал. Уверявам всички граждани на Дупница, че се прави всичко възможно", добави той.

На въпрос дали има надежда за откриването на Янек Миланов, Гешев отвърна, че разследващите няма да се откажат, докато не разберат какво се е случило.

„Не мога да кажа защо е говорено за студени досиета. Извършва се все пак проверка на стари случаи. Гледа се дали има изградени през годините местни зависимости. Не искам да кажа нищо за колегите от Дупница. Когато не може примерно в САЩ да се справи щатската полиция, идва федералната. И тук сега правим така", заяви Гешев, пише блиц.

"Бяха засегнати хора, които се смятаха за недосегаеми. На вас ли да казвам, че в малък град има хора, които са съученици, бивши колеги и т.н. Поел съм ангажимент към брата на изчезналото лице и ще следя лично този случай", заяви Гешев.

"Това дело ще се работи колкото време трябва и с какъвто ресурс трябва. Ще се осигури, ако има застрашени лица, тяхната безопасност. Лично съм ангажиран. Имаме бюро за защита на свидетелите", каза главният прокурор. 

"Знам, че има липса на доверие. Не мога да реша всички проблеми, но ще се постарая за този случай и тези местни зависимости да бъдат прекъснати до някаква степен", каза той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

Росенец

Росенец

01.09.2020 | 19:29

Пеевскaта кyрва с каскета още ли се ослушва ?

Отговори
0 0
Телец

Телец

01.09.2020 | 18:06

ЗАЩО МЕДИИТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР СЕ ЯВЯВА ЛИЧЕН ИНФОРМАЦИОНЕН КАНАЛ НА ТОЯ ГЕШЕВ.... МЕНЕ ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА ЗА ТОЯ ЯНЕК... ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО.... ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ВСЯКАКВИ МЕДИИНИ ИЗЯВИ. НА ПРОКУРАТУРАТА... И РЕСПЕКТИВНО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР... САМО ГОВОРИТЕЛ ОТ ПРЕСЦЕНТЪРА ДА ДАВА СВЕДЕНИЯ.... ДА ИМА ПЛАТЕН КОДИРАН КАНАЛ И КОЙТО ИСКА ДА ГЛЕДА И ДА СЕ ИНФОРМИРА.... ЗАКОН!!!!!

Отговори
4 3
намръщенЪ

намръщенЪ

01.09.2020 | 22:08

На мен ми пука, пък. По твоята логика "Да би мирно седяло...", сега три места в София трябваше да са изчистени от лумпени

Отговори
0 0
Карта

Карта

01.09.2020 | 15:44

Аз пък питам кому к. ура дири тоя там!?! Той само с бандити и цигани се занимава!!! Няма ли редлви, няма ли наблюдаващи Прокурори???!! Вън и преди да си иде да си докаже дипломата от Благоевградския УНИВЕРСИТЕТ.... ДАЖЕ ДА ГО ПУСНЕМ ДА ОТИДЕ ДО УНИВЕРСИТЕТА И ДА НИ Разходи по залите дето. Е попил знания.... Този корифей....

Отговори
8 8
Отврат

Отврат

01.09.2020 | 16:29

Аре па ти бе, бок-лук! Човекът си гледа работата! Откакто е на писта, не е спрял да работи- директно по места! Онзи пръ-дльо Велчев какво направи, или другия преди него...мало-умника Филчев а?? Мама ви деба и черепите, ще поплюете още малко, докато ви плащат от Дубай!

Отговори
5 9
До Отврат

До Отврат

01.09.2020 | 16:52

Типичен гербаджия-мутра с ценичен език.

Отговори
5 3
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

01.09.2020 | 17:06

АКО ГЕШЕВ БЕШЕ ИСТИНСКИ ПРОКОРОР--ЗАЩО НЕАРЕСТУВА КОСТОВ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА И БОРИСОВ КОИТО ОБРА НАРОДА ТАКА НАГЛО КАКТО ТУРЧИН НЕГО Е ОБИРАЛ???

Отговори
5 1
намръщенЪ

намръщенЪ

01.09.2020 | 22:09

По-добре Гербер, отколкото червен бузлуджански бурен

Отговори
0 0
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

01.09.2020 | 15:01

ДОКОГА ЩЕ СЕ ОБРЪЩА ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ НА ЕДНИ БЛИЗКИ И РОДНИНИ ЗА ПОСТРАДАЛ ТЕХЕН БЛИЗЪК---А ЗА ДРУГИ ДАЖЕ МНОГО ПО-ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВЪОБЩЕ НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА----ААА СЕТИХ СЕ МИ НА ГЕШЕВ МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА И СЕГА ТОЙ ДА СЕ ПРЕДСТАВИ ПРЕД ХОРАТА КОЛКО Е ЗАГРИЖЕН ЗА ТЯХ СЕ ПРАВИ НА МНОГО ЗАГРИЖЕН--БАС ТУРЯМ ЧЕ ТОЙ ИМА ИНФОРМАЦИЯ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО С ЯНЕК--НО ЩЕ ПОТУПА ТУПАНА ОЩЕ МАЛКО ПРЕД ОБЩЕСТВОТО КОЛКО МНОГО РАБОТИ---И ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ РАЗКРИТО---И ГЕШЕВ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ СЛУЧКАТА ЕДВАЛИ НЕ КАТО НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ-----САМО ЦИРКОВЕ И ЦИРКОВЕ И ЦИРКОВЕ И ПРАХ НА ОЧИТЕ В ХОРАТА

Отговори
12 11
Гешев форевър

Гешев форевър

01.09.2020 | 16:32

Ма никой не му иска оставката! Шепата клакьори на парашутиста -резидент радефффф, дето се онождат по Орлов мост ли броим....Няма нужда, отрепките си лаят- керванът си върви.

Отговори
5 8
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

01.09.2020 | 17:04

АКО Е ИСТИНСКИ ПРОКОРОР-ЗАЩО НЕАРЕСТУВА КОСТОВ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА--И БОРИСОВ КЪДЕТО ОБРА НАРОДА?

Отговори
5 2
намръщенЪ

намръщенЪ

01.09.2020 | 22:11

Виж, тук съм съгласен с теб. Но искам заедно с него да разплете и случая с Божков(той пукна, но има наследници), а престъпникът Гечев да не се крие чрез давност и сега да чете политически морал

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?