Следвайте ни

Извънредно! Ето я последната стрелба на изчезналия пилот СНИМКА

viber icon

"Това е светещата цел, поразена от пилота Валентин Терзиев малко преди да се забие в морето. Снимката е 3 часа преди катастрофата".

Това написа колегата Димитър Илиев от в. "Българска армия", който присъства на учението. И постна снимката в личния си профил.

Спасители продължават са издирват пилота. За съжаление, спасителната жилетка беше открита, което намалява шансовете. Но всички се молим!

"Марица" благодари на Митко за разрешението да публикуваме снимката.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

хамилтън

хамилтън

09.06.2021 | 16:14

...мисля, че генералитета през последните 30 години успешно произведе дефицит на опитни кадри и сега започва дългият и мъчителен период на заплащането за авиационните недоразумения, като единствената валута във въздуха е кръвта...те успяха...

Отговори
7 7
окк

окк

09.06.2021 | 16:04

ИЗВЪНРЕДНОИЗВЪНРЕДНО ИЗВЪНРЕДНОИЗВЪНРЕДНоИЗВЪНРЕДНОИЗВЪНРЕДНО

Отговори
3 2
Иво

Иво

09.06.2021 | 16:03

"Това е светещата цел, поразена от пилота Валентин Терзиев малко преди да се забие в морето. Снимката е 3 часа преди катастрофата". Като напишете нещо, поне го прочетете веднъж, преди да го постнете!

Отговори
25 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?