Следвайте ни

Изписват от болницата Бойко Борисов, Манолова го чака в парламента

viber icon

Изслушване на министър-председателя в оставка Бойко Борисов е първа точка в дневния ред на заседанието на парламента днес.

Миналата седмица депутатите, без тези на ГЕРБ, взеха решение да задължат премиера да дойде в Народното събрание и да представи пред тях мерките и действията, предвидени в Националния план за възстановяване и устойчивост.

Борисов обаче намекна, че едва ли ще присъства, след като в понеделник вечерта претърпя операция на коляното, причинена от контузия по време на футболен мач.

„Ако нещо щеше да допринесе - да отида, но те искат да викат и да направят патаклама в парламента“, коментира Борисов от болницата, където представи и номинираните за министри в проектокабинета на ГЕРБ. По думите му той ще бъде изписан в сряда.

В дневния ред на депутатите стои и изслушване на финансовия министър Кирил Ананиев, което трябваше да се проведе в края на миналата седмица, но заради неразбория в пленарната зала бе отложено.

Депутатите се очаква да дебатират и по проект на решение за отмяна на Великденската ваканция на Народното събрание за 2021 г.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Тиква

Тиква

21.04.2021 | 09:35

Лицето не е Тиква вече, а Меси от Банкя - няма такъв тулуп.

Отговори
4 1
Сряда 21.04.2021

Сряда 21.04.2021

21.04.2021 | 08:17

Тиквата проста да ходи на гости в Парламента

Отговори
4 4
Скорошно оздравяване и пак да ни веселите!

Скорошно оздравяване и пак да ни веселите!

21.04.2021 | 08:07

Бързо оздравяване, др Методиевич! И да знаете, като е опериран десния крак, патерицата не се ползва отляво с лявата ръка!

Отговори
4 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?