Следвайте ни

Изненадаха българин с 10 000 паунда от COVID-19

viber icon

„10 000 паунда ми бяха приведени по време на кризата с епидемията. Не познавам човек, който да не е бил подкрепен финансово от държавата”, разказва Димитър от Смолянско.

Той и още хиляди нашенци отново тръгнаха към Западна Европа в началото на есента, без да се притесняват от наложените карантини в куп държави от ЕС за български граждани. Родопчани дори са плащали по 150 паунда за самолетен билет до Острова, пише „24х7 Родопи“.

„Връщаме се на работа, няма как. В момента вече има билети за по 30-40 паунда, но платихме пет пъти повече, за да летим до Лондон. Няма никаква карантина за пристигащите от България. На летището в Лутън само ни измериха температурата”, споделят хора от Кърджалийско и Смолянско.

Нашенци са ангажирани в строителството, селското стопанство и услугите. Много от тях са получили и помощи от правителството на Великобритания, дори без да са кандидатствали за това.


 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Дада

Дада

01.10.2020 | 13:15

Ей тази новина да е прочетат в ХУНТАТА на МУТРАТА И онази п.а.ч.а.в.р.а комунистическа крадлива ГНУ..сна Сачева . Не да ми разтягат локуми кво направили . Кво сте направили ? НИЩО. Оставихте 400 хиляди на улицата само за март месец , нито стотинка на никой РЕАЛНО нуждаещ се. Но пък Пак ни ограбиха като си раздадоха на тяхните мутренски фирми за рекет стотици милиони . Само за март у април откраднаха над 2 милиарда лева покрай еуфорията на измисления грип и сега се канят да внедрят нов изкуствена лъжлива криза за да откраднат другите 29 милиарда от еврейския съюз. Не ги ли свалим сега с камъни и да ги избием тези гадове пред НС с нас е свършено . Ще ни убият от глад и немотия.

Отговори
8 5
На Дада ,дядовия

На Дада ,дядовия

01.10.2020 | 13:40

Абе м,а,л.о,у,м,н,и,к и Ковида да го нямаше на теб нещо друго и някой друг щеше да е виновен!На крива ракета космоса и пречи!

Отговори
6 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?