Следвайте ни

Издъхна 8-годишният внук на роден политически лидер ОБНОВЕНА

Версиите са игра с пиратка или пистолет, роднини обсадиха линейката, викат полиция от Враца

viber icon

8-годишно дете е открито мъртво на улица в Мездра. Въпреки усилията на лекарите в болницата, момчето не е могло да бъде спасено. В момента линейката е обсадена от гневни роднини. Пристигна полиция от Враца!

Работи се по основна версия, че то е взривило пиратка близо до врата си. И от ударната вълна са получени фатални разкъсвания. Последната версия обаче е друга - детето си играло с пистолет.

Гневните роднини обаче настояват, че детето е убито. Единственото сигурно е, че то има рана на врата. Утре полицията дава брифинг, като в неофициален разговор униформени са потвърдили за пиратка.

Според местни медии детето е внук на Тома Томов, един от лидерите на партия "Рома" и бивш депутат. То е носило името на прочутия си дядо.

Томов беше два пъти депутат като лидер на "Рома", тогава партньор на БСП. Той е бивш прокурор на Оряхово. Като такъв беше осъден ефективно за злоупотреби. После присъдата му беше намалена и той избегна затвора.

Коментари (6)

България на три морета и чак до Хималайте

България на три морета и чак до Хималайте

09.01.2021 | 09:33

Наш виден политик Замислих се Разгънах атласа после паспорта Гледам в атласа май живея в България така поне той сочи А не в Индия или Пакистан По паспорт Български гражданин Така пише Не пише гражданин на Индия и Пакистан Пак чета драсканиците на умниците от Мекица и пак същото Наш български политик Дъл няма да получа раздвоение на личноста и да си грабна едната половинка и да отърча да я цопна в Бъгарската река свещена Ганг да похортувам с някоя свещенна крава докато другата ми половинка тук чете драсканиците за български политик с виолетови венци и неговите чавета И онази моя половинка която се рее край родните ни свещенни реки Инд и Ганг има блед спомен от една среща с видната наша политичка Индира Ганди За други срещи с видни наши политици в полите на Хималайте ще ви информирам друг път на страниците на Мекица След тази трогателна вест отивам да медитирам та да си оправя Чакрите и Чаркалъците

Отговори
4 2
Всеки де да е празник

Всеки де да е празник

08.01.2021 | 23:02

Ма.н .га ..ли еврей и комунисти кога умират у дома е празник

Отговори
11 9
Майка

Майка

11.01.2021 | 09:01

Това е дете! Без значение дали е циганче, или не, гаден, неграмотен фашист!

Отговори
0 0
?---?

?---?

08.01.2021 | 22:06

Ако смъртта на детето е причинена от пи ратка или пис толет, къде са те?

Отговори
11 1
До Много важно

До Много важно

08.01.2021 | 21:19

Ман-га-ли, бе неграмотник.

Отговори
22 3
Много важно

Много важно

08.01.2021 | 20:55

Ма-нга-ли.

Отговори
16 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?