Следвайте ни

Изчезна дъщерята на Арабаджиеви

Малката дъщеря на Ветко и Маринела Арабаджиеви се е изпарила, коментират близки до фамилията. Александра Арабаджиева не отговаряла на телефона си и изтрила всички свои профили в модерните социални мрежи през последната седмица.

Щерката на олигарсите не се била появявала и в столичния им хотел „Маринела“, където има свой офис, който обичайно посещавала всеки ден, съобщи struma.bg.

Александра трудно преживявала задържането на родителите си и на по-малкия си брат Вълчо, който месеци наред търка нара в столичния арест.

Заради мерки за сигурност тя нямала абсолютно никакъв контакт с майка си и баща си и неведението я довело до тежка нервна криза.

Припомняме, че белезниците щракнаха за олигарсите Арабаджиеви на 7 март тази година в испанския курортен град Кабрера де Мар заради обвинения за данъчни престъпления и пране на пари.

Хотелиерите бяха хванати в къщата на Георги Семерджиев, известен в ъндърграунда като Жоро Шопа, сочен за дясна ръка на „кокаиновия крал“ Евелин Банев-Брендо.

Според законите в Испания Арабаджиеви трябвало да бъдат настанени в център за задържане на чужденци, където да изчакат екстрадицията си у нас, за която все още няма точно информация кога ще се случи, но би следвало да е в рамките на два месеца.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?