Следвайте ни

Иван Петков: Саботьорите са тези, които искат съюз с ГЕРБ

viber icon

Инициативният комитет в подкрепа на Корнелия Нинова беше сформиран спонтанно от група на известни социалисти, сред които са Григор Станков, Атанаска Тенева, Захари Георгиев, известен деец в културата - Матей Матеев, поетът Иван Странджев. Комитетът е неформален. Ние искаме изборът на председател да бъде честен, затова ще имаме и застъпници.

Подкрепяме Корнелия Нинова, защото тя е срещу мафията, срещу порочното  и непрозрачно управление на ГЕРБ, а също така е срещу вероятността за коалиция в бъдеще  между ГЕРБ и БСП, каквато идея имат  някои други  наши кандидати. Виждаме, че такива настроения има и в обществото, което открито протестира срещу олигархията  и мутрите. Досега не видях лидерът на социалистите в Пловдив Георги Гергов поне веднъж да отиде на протестите. Много ми е любопитно да го видя да вика „Мафията вън!”.

Имаме много съмнения, че членовете на БСП не се уведомяват за избора, което според мен се прави нарочно. Вероятно се цели да не се стигне 50 плюс един процента глас, защото тогава изборът ще е нелегитимен. Според мен повечето от социалистите застават зад Корнелия Нинова, защото тя  също  е за прекия избор. Той е демократичен, стига да няма фрапиращи грешки и  манипулации.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?