46
Следвайте ни

Ива Митева: Ако при нас имаше задкулисие, щяхме да направим кабинет

viber icon

И двата парламента показаха, че единствената партия, която иска промяна е "Има такъв народ", заяви бившият шеф на парламента Ива Митева в предаването "Денят започва с Георги Любенов по БНТ. "Ако при нас имаше задкулисие, щяхме да направим кабинет. Проблемите са другаде, а не в специализирания съд и прокуратура. Проблемите са в здравеопазването и образованието", допълни тя.

 "Аз дългата ръка на ДПС не съм я почувствала. Всичко тръгна от такива приказки. Декларацията на Христо Иванов. Не искам да коментирам Татяна Дончева, защото човек, който с лека ръка изказва лъжи, няма място в политиката", допълни Митева.

 "ИТН застана зад Румен Радев защото се оказа силен мъж. Защото той се противопостави на това, което се случва в България. Хубаво е да има повече кандидати. Защото няма нищо по-добро от това да има състезание", каза още Митева.

"Дали си първа, втора или трета политическа сила в България няма значение. Заради това не излъчихме свой кандидат", каза още тя.

"Актуализацията на бюджета не се дължи на Асен Василев и служебния кабинет. А е дело на парламента. Депутатите дадоха допълнително половин милиард лева. За пенсии, култура, бизнес", допълни тя. "Министерството бе проспало всичко и не бе внесло актуализация. Ние го направихме", каза Митева.

Според нея внесените промени в съдебните закони са били изключително слаби.

Странно било как рецензентите на Петър Илиев не забелязали плагиатство през 2015 г., а чак като влязъл в политиката.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Лицемерна безотговорност

Лицемерна безотговорност

03.10.2021 | 15:35

При ъчиндолци имаш в изобилие простотия, огромно его и пак простотия! Така и не разбраха, че без компромиси в политиката се върви уверено към провал. И въпреки че уж искаха намаляване на субсидии, заплати и т.н., на практика дори една дума не пророниха за това. А самото появяване на подобен материал демонстрира само едно - гузната съвест и ниската култура /ако изобщо имат такава/ на Учиндолски и сценографите, които му дирижират аутокюто.

Отговори
2 2
Нали

Нали

03.10.2021 | 12:31

Прави ли му на някой впечатление, че на последните два избора просто едни гласове се преливат от една партия в друга! Забележете процента на БСП, ИТН, ДБ и ония смешните! Ами те са като скачени съдове! Общият им процент прелива ту от БСП в ИТН и от ИТН сега в кирокьорчовците и т.н.. Изглежда като изборният експеримент на червените бoклуци, режисиран от масква!

Отговори
3 4
Нали

Нали

03.10.2021 | 12:26

Ако само вие със 17 процента подкрепа от гласувалите при изключително ниската избирателна активност искате някаква си хипотетична промяна, то народа (СУВЕРЕНА) очевидно не иска промяна прокарана от вас! Чао чалгари прости!

Отговори
6 3
Да откраднеш от чифут е Богугодно

Да откраднеш от чифут е Богугодно

03.10.2021 | 14:42

Нииииееебе Слави не открадна нищо от Тодор Колеф Окраде Опрата Уйнфи Тъ така Даже чувам че окрал и някой и друг чифут Но това не е грях а ЧУДО И ще има още чудеса по нашата Българска земя

Отговори
2 1
Точно при нямаше

Точно при нямаше

03.10.2021 | 12:13

Добреееее Аз близо 20 години като сътрудник на Христо Бисеров , сивият кардинал в ДПС си научила как да си дежурно лицемерно-мазна . Те за това само ДПС те подкрепиха с две ръце и оня Цонев ти казва как да ръководиш . Тъпи , продажни чалгари . Оня вашият шеф , който открадна на Тодор Колев предаването оня горе го наказва много добре , ще се мъчи докато си замине .

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?