Следвайте ни

Искрен Пецов и агент Тенев влизат в листите на ВМРО

viber icon

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Иван Тенев /агент Тенев/ влизат в листите на ВМРО от гражданска квота. Това съобщиха от ВМРО.

Димитрова, Пецов и Тенев са представители на "Средна европейска класа" /СЕК/, които са подписали споразумение "за подкрепа с войводите за парламентарните избори", допълниха от ВМРО. Заедно с тях е и Жени Калканджиева, като е в листата от гражданската квота на ВМРО в Хасково.

Председателят на СЕК Георги Манев е също сред кандидатите, но в Бургас.
Певицата Кристина Димитрова ще заеме своето място сред кандидатите в Кюстендил и 23-и МИР София. Искрен Пецов е сред лицата в 24-и МИР и в София - област. Иван Тенев също ще се кандидатира в 24-и МИР.

"Средна европейска класа" е партия, която е създадена в подкрепа на малкия и среден бизнес, посочиха от ВМРО. Основните принципи, които нейните последователи изповядват са много сходни с голяма част от възгледите на ВМРО. Това е и причината за подкрепата и участието на нейни представители в листите на ВМРО. Това не е първото сътрудничество на двете партии, добавиха още от ВМРО.

От Съюза на патриотичните сили "Защита" също са декларирали подкрепата си за ВМРО. Земеделски съюз "Александър Стамболийски" също е сред формациите, които припознават политиките и идеите на ВМРО.

Коментари (2)

КОЧО

КОЧО

01.03.2021 | 05:18

НАИСТИНА,ВЪВ ВМРО-ЛИСТИТЕ Е ПЪЛНО С ЧЕНГЕТА ВОГЛАВЕ С ВОЖДА ИМ-СЛЕДЕТЕ Т.Н. ГРАЖДАНСКА КВОТА ТЕ СА ТАМ.

Отговори
1 0
Маке

Маке

01.03.2021 | 01:00

Във ВМРО само агенти и каймани....

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?