46
Следвайте ни

Искат зелен сертификат и от служителите на гише

viber icon

Всички държавни служители, които работят на гише с граждани също са задължени да представят зелен сертификат. Това обясни министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев по Нова телевизия. Според него никоя от услугите в държавата не правела изключение. Информацията идва в отговор на недоволството от страна на ресторантьорите, които протестират срещу въвеждането на документа само в техния бранш. 

Зеленият сертификат от служителите се изисква с идеята да се създаде безопасна среда, тъй като той все още не се изисква от гражданите, които използват услугите.

По този повод министър Донев коментира още, че самият той се е ваксинирал и обмисля поставяне на трета доза. 

Тъй като положението на хоспитализираните в болниците е изключително тежко той призова всички да бъдат отговорни първо към себе си и близките си и да спазват въведените мерки, а не да протестират срещу тях. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ами сега

Ами сега

29.10.2021 | 11:28

Любовницата ми е гл.счетоводител и ми прави сви.ки в нейния офис.Ще ми трябва ли зелен сертификат, а на нея?

Отговори
5 1
Здраве

Здраве

29.10.2021 | 11:28

То е хубаво да се грижат за нас ама май нещо все не е наред, ето пак поредния изписан ат болница и починал в болницата само за минути след това. Здравното министерство първо да си стегне редиците и тогава да мисли повечко за нас, иначе почти всички виждаме безхаберието на новите супер герои. Всяка година завършват доста медици и в крайна сметка все не достигат, за това говоря, явно трябва сериозна промяна, те нашите управляващи са за това да взимат не хаотични а мъдри решения, в повечето случаи се взимат решения ден да мине друг да дойде, избутат си годините така и после с добра пенсия.

Отговори
4 1
Мъдри решения?

Мъдри решения?

29.10.2021 | 11:33

Какви решения чакаш от Мика Зайкова ? Тя не знае къде се намира , ама ша става депутат. От тия прости сценаристи на ИТН какво очакваш ? От едно лъжливи тарикати с бащи от ДС какво очакваш? От депутати с фирми за препродаване на ток какво очакваш?

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?