Следвайте ни

Искат главата на Петър Ангелов, бил неудобен

viber icon

Искане за свалянето на шефа на комисията за конфликт на интереси Петър Ангелов ще бъде внесено на предстоящата сесия. Информацията бе потвърдена от два независими източника от общинския съвет, които обаче не пожелаха да бъдат цитирани. Предложението вероятно ще бъде внесено от представители на мнозинството като извънредна точка за предстоящото редовно заседание на местния парламент.

Председателят на общинския съвет Георги Йорданов заяви, че до този момент подобно предложение не е постъпвало. Всеки съветник има право да направи подобно предложение, включително и за промени в състава на комисии, коментира той, като отказа да сподели да се очакват ли промени в ръководството на "Страшният съд".

Потърсен за коментар, самият Ангелов каза, че няма от какво да се притеснява. Смятам, че сме си вършили работата съвестно и компетентно. Ние сме първата комисия в България, която изпрати конкретно становище в Административния съд в Пазарджик. Разглеждаме всички сигнали. Много ми е интересно какви ще бъдат мотивите за евентуална моя смяна. Знам, че съм неудобен за много хора, но винаги съм изпълнявал съвестно задълженията си като общински съветник, заяви земеделецът.   

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?