Следвайте ни

"Има такъв народ" се среща днес с "Изправи се БГ! Ние идваме!" и БСП

viber icon

След срещата с ДБ продължават разговорите в търсене на подкрепа за кабинет

Има такъв народ" ще проведе разговор в търсене на подкрепа за кабинет с парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме!" от 11 часа днес.

Най-голямата парламентарна партия вече започна консултации за сформиране на правителство с "Демократична България" вчера, след като от ИТН изпратиха покани до всички парламентарни партии, освен ГЕРБ, за преговори по приоритетите на бъдещ кабинет с техен мандат, съобщи bTV.

 „Има такъв народ“ и „Демократична България“ се разбраха за съдебната реформа. Днес предстои и среща между "Има такъв народ" и БСП от 14 ч., а в неделя е ред на парламентарната група на ДПС.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Геро

Геро

24.07.2021 | 11:14

С една дума никакво значение е нямало за кого, ще гласуваш. Гласуваш за ИТН получаваш в добавка ДПС, БСП, Да, България, Мая Манолова. Общо взето гласуваш за чалгаря и получаваш турци и комунисти!

Отговори
2 0
ОРКЕСТЪР МИШ МАШ

ОРКЕСТЪР МИШ МАШ

24.07.2021 | 09:21

ПО ШОСЕТО ( ОТ ИЗТОК) СЕ ЗАДАВАТ ДЪЩЕРЯ И МАТУШКА, КЛОНИ КЪРШАТ... НАСРЕЩА ИМ (ОТ ЗАПАД) МЛАД КАЛУГЕР ИЗМОРЕН, ИЗПОТЕН МЕЖДУ КЪЛКИ.... ДАЛИ ДА МУ ЛЕГНА МАМО ИЛИ ДА ПОБЕГНА, ЧЕ КАКВАТО СЪМ СИ ЩУРА, ЩЕ МУ СЧУПА.... НЕДЕЙ ДЪЩЕ, НЕДЕЙ МИЛА ТИ СИ АДЖАМИЯ, НЕКА МАТУШКАТА ДА НАЧЕША СТАРАТА МИСТРИЯ....

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?