Следвайте ни

"Има такъв народ" обеща имена за кабинет до края на седмицата

viber icon

 Кабинет с имена до края на седмицата обещаха от "Има такъв народ".

"Предполагам, че до края на седмицата би трябвало да има готов кабинет с имена", каза пред журналисти Радостин Василев от ИТН.

Той посочи, че е решение на политическото ръководство дали отново ще му бъде предложен министерски пост.

На въпрос дали очаква мандатът за съставяне на правителство да бъде връчен до края на седмицата от президента, Василев отговори, че това е в прерогативите на президента.

"Когато го връчи, ние сме готови, сигурно сме готови, предполагам, че сме готови", допълни той.

Радостин Василев е част от контактната група на "Има такъв народ", която започна среща с представители на "Демократична България" по политики в сектор "Правосъдие".

Той коментира, че по-късно днес на среща в офисите на ИТН ще дойдат и представители на "Изправи се! Ние идваме!". По думите му не е ясно кога ще се проведе среща с БСП по темата.

"В двете формации застъпването на приоритетите в този сектор е много голямо - Специализираните съд и прокуратура, ВСС, КПКОНПИ, Закон за съдебната власт", допълни Василев.

Надежда Йорданова от "Демократична България" заяви, че идват да си говорят "експертите и ще обсъдят с ИТН основните въпроси в програми на тема "Правосъдие".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Георги v.

Георги v.

26.07.2021 | 18:10

ИТН трябва да се преименуват "Няма такава партия". Не казват почти нищо съществено, държат се арогантно, невъзпитано и нахално все едно имат абсолютно мнозинство, не зачитат никакво друго мнение освен тяхното. Лидерът им е вечно намръщен, не се среща с никого, не се появява никъде. Показва се единствено по ТВ 7/8 и прави изявления чрез социалните мрежи. Така правят донякъде услуга на Б. Б., което не е добре.

Отговори
9 0
Манги

Манги

26.07.2021 | 16:52

Не свършиха ли парите за тролое?

Отговори
1 2
Нали

Нали

26.07.2021 | 15:49

ИНТ с 20 процента от общо гласувалите 27 процента от имащите право на глас, нямат право да съставят правителство! Трябва незабавно разпускане на НС и ИМПИЙЧМЪНТ на президента! Следват избори организирани от международен правителствен орган съставен от представители на ЕС и САЩ с пълна отмяна на машинният вот! След това публичен съд за Румен Радев с публично обявяване на фактите уличаващи го в шпионство и връзки с мафията!

Отговори
16 6
Сик

Сик

26.07.2021 | 18:12

А ти какво предлагаш - правитеството на твоята мутра ли, че не разбрах ?

Отговори
2 4
Да видим

Да видим

26.07.2021 | 15:19

какви клоуни и ДС/Божкови калинки ще измислят този път чалгарите на Слави.

Отговори
15 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?