2374
Следвайте ни

Икономическият министър за ДКК: Екипът няма желание да работи прозрачно

viber icon

„С действията си ДКК ни говори, че екипът няма желание да следва промяната и да работи прозрачно. Не знам кой на кого е вдигнал мерника. Изглежда защитават стария модел на ДКК. Помним онзи половин милиард, който беше изразходен по непрозрачен начин. Това е работата на управлението на старата Държавната консолидационна компания". Това заяви в „Здравей, България" министърът на икономиката Даниела Везиева. 

„Преди това никой не ни е съобщил да има проблем. Имаме постоянна комуникация. Ако е имало нужда от обсъждане на нещо, винаги сме реагирали. Тъй, че, ако е имало някакво съмнение за злоупотреба, е трябвало да го изкоментираме”, каза още икономическият министър.

„Продължавам да стоя зад това, че решенията, които са взети от Съвета на директорите, не са по законоустановения ред. Затова свидетелстват и указанията от търговския регистър, които са дадени вчера”, категорична е Везиева.

Тя допълни, че е разпоредила проверка по документацията, която са качили от ДКК.

„За част от нещата знам, защото сме ги коментирали по време на конкурсите. Декларацията, която е попълнила г-жа Караданева, е вярна”, поясни тя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

3,14

3,14

01.12.2021 | 09:38

Изчегъртване до дупка,докато тази проклета партия изчезне!Газ,с 200км!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?