Следвайте ни

И Христо Иванов коментира кадрите с полицейско насилие над протестиращи ВИДЕО

viber icon

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов заяви във видеообръщение в социалните мрежи, че главният прокурор Иван Гешев и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов трябва да си подадат оставките заради полицейското насилие на антиправителствения протест от 10 юли миналата година.

Иванов подчерта, че ще се направи всичко възможно виновните за полицейското насилие над протестиращи преди година да си поемат отговорността:

„Тук не става дума за това, че група полицаи са си изпуснали нервите. Става дума за част от една целенасочена, политически поръчана и политически и институционално прикрита операция по изтръгване на свободата от ръцете на българските граждани“.

Иванов настоява освен Гешев и Борисов, отговорност да понесат бившите министри на вътрешните работи Младен Маринов и Христо Терзийски, както и полицаите от кадрите. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Неро

Неро

15.08.2021 | 12:49

Това не е полиция в европейска държава през 21 век,повече прилича на башибозук,За да си дойдат нещата на място трябват публични разстрели на тези милиционери и техните началници.

Отговори
0 2
Въпрос към Бойкикев!

Въпрос към Бойкикев!

15.08.2021 | 10:57

Ако този недоправен юрист стане министър и по време на неговото управление глутницата го обсипе с павета, боклуци, слама, риба, домати, яйца и каквото ви хрумне, КАК ЩЕ ПОСТЪПИ ТОЙ. Сигурно ще ги посрещне с кафенце и ще ги пита как го предпочитат. Без, с бяла, с кафява захар или с медец? Нагъл тип!

Отговори
3 0
Въпрос към Бойкикев!

Въпрос към Бойкикев!

15.08.2021 | 11:01

А, мама какво мисли по въпроса? А, ако тези нехранимайковци парутят къщата на Прокопов, на чиято страна ще застане, на полицията или на нехранимайковците? Отговаря ми е много интересен.

Отговори
2 0
Дай БГ

Дай БГ

14.08.2021 | 21:52

ТОЧИШ ЗЪБИ ЗА МИНИСТЪР МИШКО

Отговори
4 0
Тиранична България

Тиранична България

14.08.2021 | 21:49

БОЙКИКЕВ ТИ КАКЪВ ГАД СИ

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?