Следвайте ни

Христо Иванов: Купеният вот се пренасочва към ВМРО

viber icon

„За нас фокусът е върху работата, а не върху пиарските акции и масовките пред медиите. Искаме да свършим работата“. Това подчерта пред БНР Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България“. 

Той каза, че вече се вижда мобилизиране на клиентелските мрежи за купуване на гласове, а контролираният вот от 300 000 - 400 000 вече се разпределя не между ГЕРБ и ДПС, а и към ВМРО. 

„Ако искаме много хора да участват в изборите, трябва отсега публично да се лее кампания, в която да се уточнява при какви условия ще се гласува. Отсега хората трябва да бъдат информирани, че денят на изборите ще е сигурен и спокоен, няма да има опасност за здравето им. Управляващите умишлено не осведомяват гражданите, за да има страх". 

В предаването „Неделя 150“ Иванов допълни: 

„Спасяването на българската демокрация изисква тези, които от 10 години са на власт - ГЕРБ, и тези, които несменяемо са в консумацията на власт от поне 20 години - ДПС, да бъдат отстранени.

Властта в България трябва да бъде поставена в карантина от ГЕРБ и ДПС и патериците, които ги обслужват. С БСП имаме непримирими идеологически различия. Г-жа Нинова успя 30 години след края на комунистическия режим да върне Тодор Живков като символ на тази партия. Това е абсолютен скандал“. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Виолета

Виолета

21.02.2021 | 13:57

Мисля, че май някой не е успял да си напазарува хора за изборите и сега се жалва, че друга партия им ги е взела. Цялата им работа на Христо Иванов и компания е такава. Все за нещо са недоволни и все някой друг им е виновен. Не виждам как такива хора ще правят честни избори.

Отговори
0 0
Красимира

Красимира

21.02.2021 | 11:20

Иванов се опитва да си подложи сега с подобни спекулации, защото няма да събере никаква подкрепа на изборите.

Отговори
0 0
Кършияка

Кършияка

16.02.2021 | 22:26

Видяхме го Христо Иванов колко и каква работа може да свърши, докато беше министър на правосъдието и то в кабинета на Бойко Борисов – абсолютно никаква! И е смешно точно той да прави коментари за пиарски акции след като не е спрял с постановките и живите включвания в социалните мрежи.

Отговори
0 0
Боби

Боби

15.02.2021 | 21:44

Тоя сега го е яд, че не може и той да си купи гласове…

Отговори
0 0
Калин

Калин

15.02.2021 | 18:07

Прокопиев и той ще даде пари за купуване на гласове, Христо Иванов да не се прави на невинен.

Отговори
1 0
Това недоразумение

Това недоразумение

14.02.2021 | 13:40

БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ!! Което се издържа незнайно как, което се срамува от партизанската си фамилия Бойкикиев! Та....това същото човече неистово се натиска да управлява?!?! Борисов му даде такава възможност и грозникът се провали. Цяло лято хайлазуваше на площада! КОЙ МУ ПЛАЩА????Кой се опитва да обърне държавата в най-тежката здравна криза? Нещастни лузъри, които крият под ризите си татуса на Череп!

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай