71
Следвайте ни

Хората на Слави обещават контрол над коалиционното споразумение

viber icon

"Има такъв народ" ще следи внимателно как се спазва подписаното коалиционно споразумение. Това съобщи пред NOVA депутатът от партията Любомир Каримански.

„Чувстваме се комфортно. Смятам, че това, което сме споразумели, трябва да бъде спазено оттук-нататък. Ще следим внимателно как се спазва споразумението и как действат министрите”, допълни той.

Относно зеления сертификат Каримански смята, че не трябва да се ограничават правата на хората, а те по-скоро да бъдат убедени, че е необходимо да се ваксинират.

„Трябва да има достатъчно ясна разяснителна кампания. Грешката в миналото беше, че информацията не беше насочена към отделните възрастови групи по подходящ начин. Това е грешка на последното правителство на Бойко Борисов”, допълни представителят на ИТН.

Според Каримански би трябвало да има пари за всичко, поето като ангажимент от управляващата коалиция. „Би трябвало дефицитът да не е такъв, какъвто се очаква. Въпрос на това е да се спази ангажиментът за намаляване на корупционните практики”, уточни той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?