Следвайте ни

Хората на Слави изненадаха: Не търсим подкрепа от ДПС

viber icon

Срещата на политическите сили „Има такъв народ“ и ДПС, която се провежда в зала „Запад“ на Народното събрание приключи. ИЗненедващо, след нея хората на Слави обявиха, че не търсят подкрепа от тези на Карадайъ.

Представителите на „Има такъв народ“ на разговорите бяха Тошко Йорданов, Виктория Василева, Ивайло Вълчев, Филип Станев.

От страна на ДПС дойдоха лидерът Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, Халил Летифов Станислав Анастасов.

"Повечето от идеите ни с „Има такъв народ” съвпадат. Ние заявихме, че безусловна подкрепа няма да има от наша страна. Наше задължително условие е възстановяването на нормалността в политиката и демокрацията. Това означава държавният апарат да не се ползва като бухалка срещу гражданите и бизнеса, а напротив, той да функционира в услуга на хората и за създаване на добър бизнес климат.

Това бе условие, от което ние няма как да се откажем. Персоналният състав на кабинета също е от значение за нас. Категорично заявихме, че не искаме да предлагаме министри”, заяви след срещата Мустафа Карадайъ.

„Ние не сме искали подкрепа от ДПС за евентуален кабинет. Просто изложихме нашите приоритети. Смятам, че и ГЕРБ биха казали, че са за съдебна реформа. От ДПС казаха, че хората в кабинета са важни, но ние им казахме, че това е наша отговорност и няма да позволим някой да ни казва, кои да са хората. Подкрепа от ДПС не сме търсили!”, заяви Тошко Йорданов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Георги v.

Георги v.

25.07.2021 | 19:00

Пълни нещастници и едните и другите. А къде е Славито. Крие се като мишка. Той обижда най-вече избирателите си с това, че не се появява, освен в 7/8 и социалните мрежи. . Да не говорим за Бойко Борисов, който вече не знае какво говори.

Отговори
2 0
Нали

Нали

25.07.2021 | 16:42

Вленаха на тъмно и усетиха в седалките си подкрепата от Доганя! Сетне изленаха с лека болка в свинктерите и рекоха, че не търсили подкрепа, ама съвсем случайно я получили и в името на изчегъртането на ГЕРБ щели да търпят болката в хаспусите си!

Отговори
2 1
намръщенЪ

намръщенЪ

25.07.2021 | 16:37

Скарали са се за парчетата баница. А ДАНО ЕВРОСЪЮЗА НИ РЕЗНЕ ФОНДОВЕТЕ, ТАЯ ПАСМИНА ЩЕ РУХНЕ СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА

Отговори
3 2
Айде у лево

Айде у лево

25.07.2021 | 15:52

ГЕРБ+ДПС=Патриотите

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?