Следвайте ни

Хит: Софийските тузари правят тайни партита

Известни футболисти хванали "коронката" точно на подобно събиране

viber icon

Софийските тузари, сред които доста футболисти, намериха цаката на карантината. В столицата набира скорост нов бизнес - организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола, пише "24 часа".

Партитата се правят в наети помещения, като имало диджей, алкохол и всичко нужно. По правило става дума за кварталите в подножието на Витоша, където има доста зали, които са отдалечени от очите на хората. 

Практиката била разпространена в "Драгалевци", "Бояна" и "Владая". Това обяснява големия брой заразени например сред футболистите, заради които се отменят каскадно футболни мачове.

"Марица" също се добра до подобна информация. Поне 8 футболисти от столичен тим са "гръмнали" с корона на парти, организирано обаче в идеалния център. 

Имало опити да се правят партита и в заведения, но като цяло те практически спазват ограниченията, защото се страхуват от санкции.

Хитът са партитата с парола. Това не са просто приятелски събирания, а се организират с цел бизнес и се превръщат в нов бранш на сивата икономика, разказа участник в такова парти.

Модата е много опасна, защото именно на такива събирания стават най-масовите заразявания от т.нар. суперспредъри (свръхразпространители).

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Безкрайно като Света свещенна простота

Безкрайно като Света свещенна простота

20.11.2020 | 10:29

Ами като има такива глупендъри който не ползват историческия опит кога въвеждат забранитака ще да е За глупендърите Кога в ФАЩ са въвели пак глупендъри Сухия режим кой за кратко време е станал милиардер Ами глупендъри като въвеждате забрани това води след себе си повишаване на цената било на стока било в случая на услуга и най вече на търсенето А възможности за заобикаляне на тъпите ви забрани са безкрайни както вашата простотия

Отговори
1 2
Глупендъри

Глупендъри

20.11.2020 | 09:57

На суперглупендъри ако можете да ни предложите някоя англезична думичка та да си е ползваме в ежедневието За СУПЕРЗАРАЗИТЕЛИ Благодаря Мерси Тенкю Филе Данке Тешекюр Спасиба Шукра

Отговори
3 1
Долу

Долу

20.11.2020 | 09:50

Подобни к.ретени заслужават болестта! Заради такива сме на този хал. Айде мрете,че останалите да си отдъхнем! Е заради тези трябва да бъдем затворени,ама като в Гърция! Излизане само с sms!Ганьо иначе няма да се оправи!

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?