Следвайте ни

Хаос на Централна жп гара: Няма влакове, няма информация, няма ред

viber icon

Пълен хаос на Централна гара - София, ред няма. От 1 час насам няма обявено заминаване на влакове на Централна жп гара. По таблата липсва информация и за пристигащи влакове.

Пътническият влак за Мездра отпътува с 60 минути закъснение, съобщи БНТ. Бързият влак за Варна, заминаващ по разписание в 15:20 часа, отпътува с над 30 минути закъснение.

Липсата на информация изнерви пътуващите, които нетърпеливо чакаха подробности за разписанието на влаковете.

От Централна гара съобщиха за телевизията, че забавянето и на двата влака е резултат от късно изкаран вагонен състав от депото. Това обаче е отговорност на НКЖИ, които стопанисват съоръженията, уточни дежурният на гарата.

От няколко месеца в района на гарата се извършват ремонтни дейности, които допълнително затрудняват пътуването с влак, допълват още граждани.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Бате Коко

Бате Коко

19.07.2021 | 22:06

Не говорете глупости за Ц.гара София като не разбирате от движение на влакове. Експлоатационния персонал се раздава докрай за вашата сигурност и безопасност. Запазете самообладание до завършването на ремонта.

Отговори
0 0
Живко

Живко

18.07.2021 | 19:59

Преди контрареволюцията БДЖ работеше като швейцарски часовник. Такъв хаос, некомпетентност и разруха биха били немислими.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?