Следвайте ни

Хаджигенов скочи на Дончева: Поиска, но й бе отказано

viber icon

"Това, което е поискала Татяна Дончева, й е било отказано, но въпреки това тя остава в коалицията". Това заяви в студиото на "Денят започва" по БНТ Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън". Той коментира повторното участие на лидера на "България 21" Татяна Дончева в политическата формация на изборите на 11 юли.

"Правенето на коалиция е вид пазарлък. За съжаление, понякога излиза от рамките на нормалното или поне от моето разбиране за нормалност, но това е мой проблем", заяви Николай Хаджигенов.

Според него промяна в коалицията "Изправи се! Мутри вън" няма.

"Това, което е поискала в БСП и беше озвучено от г-жа Нинова, беше поискано и при нас. Тя беше в коалицията и предишния път. Това, което направихме сега, е че репликирахме коалицията. Отново. Без никаква промяна, положителна, в никаква посока. Това, което беше, това е и сега - нищо повече. И да не пречи. Търгашите и не само в политиката, искат всичко. Наша работа е да не им дадем", коментира Хаджигенов.

Премахването на политическите противници, спирането на кражбите в различни отрасли е очевидна цел, коментира още Хаджигенов.

"Да обясниш на някакви хора, че има по-важни неща от тяхното лично щение, от тяхното лично его или от техните лични мечти, е сложен процес. Това се видя между другото и в 45-ото НС. За да се случи нещо смислено и градивно в името на народа и в ползата на народа трябва да се направи нещо друго - да загърбиш дребните си лични интереси или по-едрите си политически интереси. Това е причината и за провала на 45-ото НС - не можаха да ги загърбят", заяви той.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?